Arte behang

Arte Wallcoverings weet ons weer te verassen met 2 prachtige nieuwe behangcollecties. Het is nog even wachten op de behangboeken in onze showroom in Gorinchem, maar we kunnen u al wel vast een online voorproefje geven.

Cameo

Ontdek de schoonheid van imperfectie

De eerste nieuwe behangcollectie van Arte heet Cameo. Ontdek de kracht van onvolmaaktheden en imperfectie. De vergankelijkheid van het leven en het pure karakter van de natuur brengt ons terug naar de essentie: authenticiteit en eenvoud. Natuurlijke materialen in hun puurste vorm.

Twine
Geïnspireerd op handgeweven, open raffia patchwork, waarbij vlakken van verschillende groottes aan elkaar zijn gestikt. De oneffen draden variëren in dikte, waardoor een prachtig schaduwspel ontstaat.

Arte Behang

Emaille
Verweerde verf en gedroogd aardewerk vormde de inspiratie voor deze serie. Het met glazuur bewerkte patroon is een spectaculaire eyecatcher in ieders interieur.

Arte Behang

Shibam
Dit patroon heeft een subtiel driedimensionaal effect, dankzij open geweven sisal patchwork in verschillende richtingen. De sisaldraden zijn oneffen en hebben een ruw karakter, waardoor imperfecties mooi tot hun recht komen.

Arte Behang

Lustro
De uitstraling van travertijn of marmer, maar dan op behang. De verschillende steenlagen en de typerende onregelmatigheden zijn duidelijk zichtbaar. Het behang straalt, evenals natuursteen, luxe, ruwheid en puurheid uit.

Arte Behang

Escama
Deze vrije interpretatie van reptielenhuid geeft op een subtiele manier een organische en dierlijke touch aan uw interieur.

Arte Behang

Linea
Linea is geïnspireerd op aardewerk waarbij pigment wordt ingewassen. Het spel van mat en glans is hierbij de verrassende factor. De fijne, rechte lijnen variëren in dikte, waardoor een natuurlijke en sierlijke uitstraling ontstaat.

Arte Behang

Arado
Penseelstreken van een grove kwast worden op een kunstzinnige manier uitvergroot en geven een speels effect.

Arte Behang

Timber
Geïnspireerd op de unieke structuur van hout. Geef warmte aan uw interieur met een luxe houtlook op de muur.

Arte Behang

Loft

De tweede nieuwe Arte behangcollectie heet Loft. Een tijdloze collectie die verschillende materialen combineert. De ontwerpers lieten zich inspireren door verweerde muurschilderingen. Schitterende materialen als mineralen, glazen kralen en glinsterende mica zijn verwerkt in deze collectie. Een subtiel samenspel tussen schaduw en licht, mat en glans, op unieke dessins geïnspireerd door de natuur of geometrie. De collectie biedt ontwerpen met diepe kleuren en zachte tinten. De prachtige glazen kralen geven ruimtes een vleugje luxe.

Loft 1

Deze serie is geïnspireerd op de verschillende lagen van verouderd hout en verkrijgbaar in 6 tinten.

Arte Behang

Loft 2
Metallic op canvas, deze subtiele structuur doet denken aan stof en reflecteert licht.

Arte Behang

Loft 3
Geïnspireerd op het strand, afdrukken van water vormen delicate patronen in het zand. Dit abstracte ontwerp verleidt door zijn eenvoud.

Arte Behang

Loft 4
Een prachtig tijdloos geometrisch ontwerp met een subtiele glinstering dat bijzonder mooi is gemaakt. Leverbaar in 4 tinten.

Arte Behang

Loft 5

Loft 5 glinstert en is gedrukt op mica. Een afdruk op een halfedel materiaal met een zanderige uitstraling.

Arte Behang

Loft 7
Delicate glaskralen zijn gestrooid op een modern ontwerp geïnspireerd op de industriële wereld. De textuur is delicaat met een voelbare kwaliteit. Het lichteffect van het glas is oogverblindend mooi en uniek op het gebied van behang.

Arte Behang

Arte Wallcovering & Qiid

Nog even geduld, maar binnenkort kunt u deze nieuwe behangcollecties ook zelf zien en voelen in onze showroom in Gorinchem. Naast alle andere unieke Arte collecties.

Reactie plaatsen