Arte, de nieuwe 2022 voorjaarscollectie
24 januari 2022 
in Behang

Arte, de nieuwe 2022 voorjaarscollectie

Een nieuw jaar betekent nieuwe collecties! Zo ook bij het Belgische Arte, daarom delen we in dit blog de nieuwe voorjaarscollecties.


Memento Moooi

Moooi Wallcovering stelt met grote trots haar nieuwe voorjaarscollectie voor: Memento Moooi. De collectie bestaat uit zes verschillende thema’s; de Medley, de Mimic Moth, de Dandelion Crane, de Golden Tiger, de Pogo Goat en de Queen Cobra.

Memento Moooi Medley

De Memento Moooi Medley is geïnspireerd op uitgestorven dieren die bekend stonden om hun unieke karakters en liefde voor het leven. Het zachte wolkendek, waarop ze worden afgebeeld, wordt digitaal geprint op ultrazacht textiel. Deze weelderige serie is leverbaar in drie verschillende kleurcombinaties.


Mimic Moth
Mimic Moth heeft een 3D-effect met een zachte suèdelook. Dit ontwerp is geïnspireerd op de vorm en leefomgeving van de Mimic Moth. Het ontwerp bestaat uit reliëfafdrukken van de vlinder, omringd door zijn favoriete bloemen.


Queen Cobra
Dit met de handgeweven sisalvezel behang is geïnspireerd op de rondingen en de leefomgeving van de Queen Cobra. Het ontwerp is opgebouwd uit ronde, overlappende vormen die een haast hypnotiserend effect hebben.


Dandelion Cranes
Dandelion Cranes is afgeleid van de unieke kleuren en waaiervormige vleugels van de Dandelion Crane. Het kleurrijke dessin krijgt een extra dimensie, doordat het op geplooid textiel is gedrukt. Dandelion Cranes is eveneens leverbaar in drie kleurcombinaties.


Golden Tiger
Deze muurbekleding uit lasergesneden fineerhout is bedekt met een laagje goudfolie, dit unieke productieproces geeft Golden Tiger een bijzondere uitstraling. Golden Tiger is ook leverbaar in drie kleurcombinaties en geeft de ruimte waarin het geplaatst wordt een Aziatisch accent.


Pogo Goat
Pogo Goat is 3D-muurbekleding op zacht chenille. De jaarlijkse trek van de Pogo Goats was de inspiratiebron voor dit ontwerp. Het complexe patroon geeft een beeld van de ingewikkelde routes die ze daarbij aflegden.


Arte Muurbekleding & QiiD

Bij QiiD Gorinchem zijn we gek op behang en dan met name de kwaliteiten van Arte. Deze zijn origineel, prachtig toe te passen in uiteenlopende interieurs en van hoge kwaliteit. In onze showrooms vindt u veel behangboeken en we helpen u uiteraard graag met het samenstellen van het perfect interieurplaatje.

Reactie plaatsen