Arte: Nieuwe collectie muurbekleding
10 maart 2016 
in Behang

Arte: Nieuwe collectie muurbekleding

Tijdens Intirio 2016 presenteerde het bedrijf Arte zijn nieuwe collectie muurbekleding. Een vijftal nieuwe boeken, vol levendige dessins, waaruit weer duidelijk wordt dat Arte een passie heeft voor mooie muurbekleding.

Alchemy:

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Een collectie geïnspireerd op de middeleeuwse traditie waarin op een natuurlijke chemische manier objecten worden geperfectioneerd en gezuiverd. Een aantal bronnen van inspiratie voor de collectie Alchemy zijn de oprichting van de legendarische steen, de uitvinding van het elixer van onsterfelijkheid en bovenal de transmutatie van onedele metalen zoals lood en edele metalen als zilver en goud.

Avalon:

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Een mythisch eiland waar geluk heerst. Het is verborgen net voorbij de horizon, waar de zon ondergaat. Daar kun je Avalon vinden. Deze idyllische plek gehuld in lagen van mist, die alleen te bereiken is voor diegenen die de magische boot kunnen halen om naar dit eiland te kunnen komen.

Beleef dit mystieke en mysterieuze beeld bij u thuis nadat u zich heeft laten inspireren door deze muurbekleding.

Caraboa:

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Geïnspireerd op een van de meest exotische plaatsen, de Filipijnen, is de Caraboa collectie. Een van de meest belangrijkste rijkdommen van dit land is de bananenboom. De binnenbast van deze bijzondere boom wordt dan ook gebruikt voor deze unieke wandbekleding. De collectie dankt zijn naam aan het nationale dier, de waterbuffel Caraboa, maar ook aan de Isla Caraboa, een van de 7.107 eilanden dat deel uit maakt van de Filipijnen

Amazone 2:

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Voor deze collectie heeft Arte zich ondergedompeld in texturen en kleuren van het Amazoneregenwoud. Het effect van de schittering op de vleugels van een vlinder, het prachtige verenkleed van de toekan en de verschillende kleuren van de kameleon. Dit uitgevoerd met technische expertise en de fijnste materialen.

Mirage:

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Arte Behang

Soms, in zeer hete gebieden, kan een intrigerend natuurverschijnsel worden waargenomen: Luchtspiegeling. Meestal treedt dit op op zee of in de woestijn: een buiging van licht door de lagen van warme en koude lucht veroorzaken dit verschijnsel. Deze intrigerende illusie inspireerde Arte om deze collectie muurbekleding toe te voegen aan hun collectie.

Arte maakt wonen mooier, de muurbekledingen zijn gevarieerd qua stijl, van de meest klassieke interieurs tot de strakheid van een avant-garde inrichting. Arte heeft voor iedere smaak een reeks van producten.

Reactie plaatsen