Arte Piante behang

Arte

Arte

Denkt u aan bijzondere muurbekleding, dan denkt u aan Arte. Het Belgische merk bestaat al sinds 1981 en is in handen van de familie Desart. Het behang van Arte siert muren van zowel residentiële interieurs als zakelijke projecten in meer dan 80 landen. Arte heeft wereldwijd vele verkooppunten en showrooms als in Los Angeles, Londen, Parijs en het Nederlandse Culemborg. Het hoofdkantoor van Arte is gevestigd in het Belgische Zonhoven.


Met een eigen ontwerpteam werkt Arte jaarlijks aan verschillende nieuwe collecties. Er wordt niet alleen gezocht naar vernieuwende ontwerpen. De nieuwe producten moeten ook van superieure kwaliteit zijn. Daarom wordt er veel tijd geïnvesteerd in onderzoek. Arte is constant op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Een mooi voorbeeld hiervan is de behangcollectie, waarin Capiz schelpen zijn verwerkt.


Arte werkt met uiteenlopende materialen en veel daarvan zijn natuurlijk. Zo bevat de Arte collectie behang met leder, hout, bamboe, linnen en dus ook met schelpen. Ongeveer de helft van het behang wordt intern geproduceerd doormiddel van milieuvriendelijke productieprocessen. De overige productie muurbekledingen wordt toevertrouwd aan externe partners die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren.


www.arte-international.com