Arte’s voorjaar collecties 2021
03 juni 2021 
in Behang

Arte’s voorjaar collecties 2021

Nieuwe collecties delen we maar al te graag met u, zeker nu op het moment even spontaan rondneuzen in de winkel iets lastiger is. In dit blog delen we de nieuwe collectie van Arte, nog niet te zien in de winkel, maar te mooi om niet alvast te delen.

Arte neemt u mee op ontdekkingsreis door mysterieuze tropen en uitgestrekte woestijnen. Water en droogte, levendige wildernis of juist een verlaten Sahara, Arte’s Spring collectie 2021 mixt warme en zachte kleuren met pure, robuuste materialen. 

Décors & Panoramiques

Elk panorama of decor vertelt een feeëriek of intrigerend verhaal. Niet alleen de tekening spreekt tot de verbeelding, ook de gebruikte materialen zijn verrassend. Van fluweelzachte zijdelooks en bouclé stoffen tot linnen-effecten.

De handgeschilderde decors van de “Panoramiques” zijn artistieke plaatjes en bestaan steeds uit meerdere stroken die samen één verhaal van een cultuur of gebied vertellen. De “Décors” zijn sprekende afbeeldingen en een waar statement aan de muur. Deze eye-catchers zijn per meter te verkrijgen.

De serie Décors & Panoramiques bestaat uit 11 verschillende beelden, we delen er 2 met u;

Hills of Sapa

De Hills of Sapa Panoramique neemt u mee naar de Oosterse rijstvelden van Sapa. Deze Vietnamese regio staat bekend om zijn rijstterrassen. De handgeschilderde scene is gedrukt op een ondergrond met een dupion zijdelook voor een prachtige uitstraling.

 Arte Behang

Les mystères de Madagascar

Madagascar, een unieke plaats op aarde met canyons en parelwitte stranden. Het mysterieuze eiland in de Indische oceaan is de inspiratiebron voor deze Panoramique. 

De grote diversiteit van dit eiland wordt weerspiegelt op dit panorama beeld met een grof linnen-effect.

 Arte Behang

Les Tricots

Les Tricots is geïnspireerd op de modewereld en dan met name het haute couture segment. De collectie is een knipoog naar de mode met rijke stoffen en unieke textieltechnieken. Exclusieve druktechnieken creëren de uitstraling van echt textiel. De dessins zijn over het algemeen ingetogen en erg breed toepasbaar. Chintz is opvallend binnen deze serie en valt op door haar glans en de speelse krijtlijnen in een uiteenlopend kleurenpallet.

 Arte Behang

Samal

Samal is de naam van een eiland in de Filipijnen waar capiz gewonnen wordt. 

Met de hand worden deze oesterachtige schelpen gekleurd, gesneden en in geometrische patronen ingelegd. Capiz is een prachtig natuurproduct; elke schelp is uniek en verschilt in kleur en structuur. Door dit materiaal in behang te verwerken ontstaat een exclusieve en artistieke muurbekleding collectie. 

 Arte Behang

Arte Behang

 Icons 

De Icons collectie valt op dankzij haar veelzijdigheid aan materialen; roggenleder (galuchat), bouclé stof, metaalaccenten of rotan. Deze materialen worden normaal gesproken niet op de muur gebruik, het eindresultaat is dan ook verrassend en origineel. 

Symbiosis is één van de series uit de Icon collectie. Een eclectische mix van intrigerende, elegante afbeeldingen. Planten, pluimen en rotan vormen een mooie patronen die tot de verbeelding spreken. Dit dessin is zowel verkrijgbaar in een zachte accenten als hoogglans.

 Arte Behang

Yala

Yala is de nieuwste 3D collectie van Arte en bestaat uit een tropische mix van patronen. 

Deze muurbekleding met reliëf creëert een subtiel en aaibaar, driedimensionaal effect, dankzij het gebruik van zachte chenille en bouclé stoffen. De speelse ontwerpen verrassen niet alleen, maar geven ook rust doordat ze in één kleur zijn uitgevoerd.  

 Arte Behang

QiiD & Arte

Deze collecties zijn op het moment bijna leverbaar, en wordt binnenkort verwacht in onze winkel in Gorinchem. Neem contact met ons op en ontdek onze behangcollecties zelf.

Reactie plaatsen