Besouw Tapijt 1805 en 1808
17 mei 2016 
in Primeur

Besouw Tapijt 1805 en 1808

Zodra u de wereld van Besouw binnenstapt, krijgen uw zintuigen de vrijheid. Een inspirerende prikkelende sfeer is aanwezig: unieke materialen, bijzondere structuren, toonaangevende kleuren. Besouw is al jaren een leverancier van vooruitstrevende tapijten bestaande uit ongebruikelijke materialen in naturel, maar zeker ook trendy kleuren. Besouw is niet alleen tapijtproducent, maar vooral  ook een merk waar kunstzinnig natuurlijk design voorop staat. Volgens  Besouw moet een huis of werkplek u kunnen inspireren en verrassen. Besouw streeft er dan ook naar om verschillende materialen op een nieuwe manier toe te passen en combineert materialen en kleuren. De ontwerpen zijn recht door zee en eerlijk. Basic en exclusievere materialen worden door elkaar heen gebruikt.

Van Besouw tapijt

Van Besouw tapijt

 

Met de introductie van twee nieuwe kwaliteiten, gemaakt van 100% wol, past Besouw al het bovenstaande toe. Zo is de kwaliteit 1805 een gebreid tapijt van 100% wol: het beste van alle werelden. Het is namelijk geen twist of velours, maar een combinatie van beide. Omdat het tapijt gebreid is vallen de polen in alle richtingen. Gebracht in vier naturel tinten zal deze kwaliteit daardoor in elk interieur toepasbaar zijn.

 

Van Besouw tapijt

Van Besouw tapijt

Kwaliteit 1808 is tevens een gebreid tapijt van 100% wol met een karakteristieke kabel en uitgevoerd in negen uni-kleuren. Doordat het zwarte ondergaren niet is mee geverfd, ontstaat er een heel speciaal en optisch effect. De 1808 is geschikt voor alle toepassingen, van kamerbreed tapijt tot een mooi afgewerkt karpet.

Van Besouw tapijt

Van Besouw tapijt

Bij Besouw vindt u dus bijzondere tapijten, unieke structuren, bijzonder materiaalgebruik in prachtige eigentijdse kleuren, uitgesproken in originele kleuren en sterk in tijdloze basistinten. Tapijt dat je raakt en inspireert en dat ons als dealer onderscheidt in de markt. Kom naar onze showroom en laat u meenemen in de wereld van Besouw. Binnenkort zullen ook deze twee nieuwe kwaliteiten aan de collectie worden toegevoegd.

Van Besouw tapijt

Van Besouw tapijt

Reactie plaatsen