Bic Carpets

B.I.C. Carpets

Het Belgische B.I.C. Carpets staat internationaal bekend voor het vervaardigen van hoogwaardige, op maat gemaakte tapijten volgens de Wilton weefmethode. Hun vakmensen werden meerdere malen bekroond voor hun uitmuntende expertise, innovatieve manier van denken en creativiteit. Naast luxe wilton geweven tapijten biedt BIC ook handgetufte tapijten, die op aanvraag worden gemaakt.


Sinds de oprichting in 1956 biedt B.I.C. Carpets een persoonlijke service. Ze leveren uitzonderlijke kwaliteit aan klanten overal ter wereld. De tapijten vindt u op ambassades en luxejachten, in hotels, directiekantoren en de meest exclusieve interieurs.


Bij B.I.C Carpets spelen ze constant in op de veranderende wereld van interieurinrichting.

Zo kunnen ze tapijten vervaardigen die zich aanpassen aan de altijd evoluerende wensen van u als klant. Structuur en kleur hebben immers een aanzienlijke impact op de look and feel van uw interieur.


B.I.C is gevestigd in België, het centrum van de textielhandel. Van hieruit bedienen zij talrijke Europese klanten via een uitgebreid netwerk aan agenten, importeurs en geselecteerde dealers.


https://www.bic-carpets.be/