Buitenkarpetten

Buiten maken we het graag net zo gezellig als binnen, zeker deze tijd van het jaar! Naast mooie buitenmeubelen, planten en andere outdoor accessoires kunt u tegenwoordig ook kiezen voor sfeervolle outdoor vloerkleden.

Vloerkleed Symbiosis

HomeFashion

Symbiosis belichaamt de dunne scheidslijn tussen het buiten- en binnenleven. Ze brengt de werelden dichter bij elkaar door het comfort en de styling van het interieur uit te breiden naar buiten. Dankzij de kleurrijke ontwerpen hebben de nieuwe buitenkleden een indoor uiterlijk, maar tegelijkertijd hebben ze de kenmerken voor outdoor gebruik.

4 Designs

Sinus

Dit spannende vloerkleed is ontworpen door Richard Hutten. Het is een optische illusie van golven en rondingen die u laten geloven dat er een 3D-reliëf in het tapijt zit.

Plaid

Plaid is een meerkleurig tartan tapijt met een klein patroon en een uni rand. Het geeft echt het gevoel van een uitgevouwen plaid op de grond om van een zonnige middag te genieten.

Leaf

‘One happy day for every falling leaf you catch’, -quote van Maggie Stiefvater-, en dat is precies wat ‘Leaf’ doet! In rustige natuurtinten of in flitsend roze, maakt dit ontwerp vrolijk! De bladeren, uitvoerbaar in de maten S, M, L en XL, zijn een knipoog naar de natuur. Leuk om er een paar te combineren!

Allover

Een verfijnde, allover compositie met een uni rand past in elke setting en zal op een subtiele manier bijdragen aan de aankleding van het terras.

  • UV bestendig
  • Waterbestendig
  • Bijzonder sterk
  • Voor binnen- en buitengebruik
  • 100% polyethyleen

HomeFashion

Vloerkleed Beaufort

HomeFashion

Beaufort is een ijzersterk lussenpool vloerkleed, vervaardigd uit een sportief HT-polyester zeilkoord. Beaufort kent 2 poolhoogtes, 8 en 16 mm en kan zowel binnen als buiten toegepast worden! De custom made mogelijkheden voor maatvoering en vorm in combinatie met de sterke eigenschappen en de aangename touch van het materiaal maken Beaufort naast residentieel tevens zeer geschikt voor zakelijke toepassingen. De collectie kent 10 kleuren. Gedurfde neon-accenten maken deel uit van de collectie, maar ook zachtere kleuren behoren tot het kleurenpallet.

  • UV bestendig
  • Waterbestendig
  • Bijzonder sterk
  • Voor binnen- en buitengebruik

HomeFashion

Op zoek naar een vloerkleed op maat voor buiten?

CS Rugs heeft vele mogelijkheden wat betreft vloerkleden voor buiten. Bij Qiid helpen we u graag om uw tuin of terras aan te kleden met een mooi outdoor vloerkleed. Kom gerust eens langs en maak kennis met onze zonnige outdoor collectie.

Reactie plaatsen