CILO Zutphen

In onze komende blog laten wij u kennis maken met Het Open Huis Designcenter in Gorinchem waar wij met onze winkel QiiD ook gevestigd zijn. Deze keer willen wij u CILO Zutphen introduceren. In dit prachtige complex heeft QiiD ook een woningtextiel afdeling. Ook hier kunt u onze topmerken zoals: Kendix, Sahco Hesslein, Zimmer+Rohde, Danskina, Kasthall, Millenerpoort, van Besouw, Cunera, Luxaflex en Sunway terug vinden.

CILO

CILO

CILO

In maart 2000 opent CILO haar deuren, een Collection of Interior and Lifestyle Originals was geboren! De heren Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp droomden jarenlang over een nieuw en innovatief designconcept, een plek waar (inter)nationaal design samenkomt in een inspirerende omgeving.
De originele gedachte achter CILO is dat deze winkel een inspiratiebron voor hoogwaardige designs, exclusieve kunstexposities, verrassende verlichting en hoogstaande gastronomie in een bijzonder ambiance moet zijn. Nu 16 jaar later blijkt dit nog steeds een succes te zijn. CILO bestaat uit een samengesteld complex van drie gebouwen met ieder een eigen sfeer. Bij aankomst valt uw blik direct op de hoge silo-achtige entree, dit is het meest in het oogspringende bouwwerk. Een imposant gebouw van twee etages hoog. Als u binnenkomt valt een lichte, heldere ruimte in het oog, die uitnodigt tot een inspirerende rondwandeling. Dit imposante bouwwerk heeft dan ook niet voor niets de naam “The Statue” gekregen. Vanuit “The Statue” gaat de ruimte over in “The Box”, een industrieel gesloten pand. In dit pand bevinden zich vijf ‘huizen’ waar afwisselende exposities getoond worden. “The Factory” is het laatste onderdeel van CILO. De basis van dit gebouw wordt gevormd door een uit de vorige eeuw daterende fabriek. De oude details zijn nog duidelijk zichtbaar in de nieuwe architectuur. Designmerken zoals Arco, B&B Italia, Cassina, Flexform, Giorgetti, Interlübke, Kettnaker, Linteloo, MDF Italia, Minotti, Moooi zijn ook in Zutphen terug te vinden.

CILO

CILO

Lichtarchitectuur bij CILO

Met een verlichtingsplan maakt u door middel van het juiste licht alles bijzonder. Verlichting en binnenhuisarchitectuur staan daarom ook dicht bij elkaar. Een goed basisverlichting, functionele sfeerverlichting en de juiste kleur- en lichtcombinaties zijn de ingrediënten voor een evenwichtig verlichtingsplan. CILO heeft een uitgebreide collectie designverlichting. Van bijzondere vloer- en hanglampen tot karakteristieke tafel- en wandlampen. Bij CILO vindt u onder meer verlichtingsmerken als Artemide, Flos, Foscarini, Occhio en Lumina. Bij CILO vindt u altijd een lichtarmatuur dat bij u en uw interieur past. Uiteraard is een deskundig lichtspecialist altijd aanwezig om u te adviseren bij uw aankoop. Uw wensen, de stijl van het interieur, de soorten armaturen en het budget vormen de leidraad waarmee uw licht adviseur een verlichtingsplan op maat opstelt. Zo ontstaat er altijd een uniek en persoonlijk ontwerp.

CILO

CILO

DRT Gietvloeren

DRT Gietvloeren is partner van CILO en topmerk sinds 1983. Het bedrijf levert drie soorten vloeren: op basis van kunststof, cement of een mix van fijn zand. Samen vormen deze een oogverblindende collectie; prachtig in moderne en klassiek interieurs. Door de jarenlange ervaring beschikt DRT Gietvloeren over enorm veel kennis. Kortom, betrouwbaar en solide zodat u krijgt wat u verdient.
DRT Gietvloeren is erkend door Stichting Afbouwkeur en het bedrijf is NEN-gecertificeerd en aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Tevens heeft DRT vloeren zelf opgeleide applicatieteams en verwachten zij constante expertise van alle werknemers op zowel het gebied van techniek als creativiteit. Hierdoor staan zij voor kwaliteit en expertise.

CILO

CILO

Xylo Vloeren

Als laatste laten wij u kennis maken met Xylo Vloeren, specialist in exclusieve vloeren van hout, bamboe, kurk, leer en luxe vinylvloeren. Een vloer bepaalt voor een belangrijk deel het karakter van de ruimte. Zo staan uw wensen en het beschikbare budget bij Xylo Vloeren centraal. Door deze te combineren met de kennis en ervaring, komen ze samen met u tot verrassende oplossingen. Om tot een optimale detaillering te komen, wordt hun expertise graag gedeeld met uw architect, aannemer of installateur. Xylo Vloeren beschikt over hooggeschoolde vaklieden, hoogwaardige, ecologische materialen en stipte nalevering van afspraken. Hierdoor zorgen zij voor een realisatie van de perfecte vloer. U wordt intensief begeleid door een persoonlijk adviseur, van het eerste informatieve gesprek tot het moment van oplevering. Daarnaast zijn ze u gedurende de lange levensduur van uw parketvloer van dienst met een doeltreffende lijn onderhoudsmiddelen en gedegen onderhoudsadvies.

CILO

CILO

Kortom: Ook bij CILO in Zutphen bent u van harte welkom. Laat u ook hier adviseren en inspireren. En leiden door de wereld van design. CILO Zutphen is het hele jaar rond ook iedere zondag geopend.

Reactie plaatsen