Création Baumann
21 maart 2020 

Création Baumann "Graphics & Elegance"

“Graphics & Elegance” is de gloednieuwe collectie van Création Baumann. De collectie is zowel elegant als eigentijds. Prachtige zijde, taft en jacquard stoffen brengen glans in het interieur, gecombineerd met grafische patronen die een eigentijdse look geven.

In dit blog delen we graag deze nieuwe collectie met u.

Letter A

Dit semi transparante gordijn is prachtig zacht en valt sierlijk. Een verrassend samenspel wordt gevormd tussen transparante en ondoorzichtige letters. Dit gordijn is leverbaar in 8 kleurcombinaties.

Siena Malva

Eveneens een semi transparant gordijn, maar deze heeft een taftachtig weefsel met dromerige bloemmotieven. Siena Malva is leverbaar in 3 verschillende tinten.

Selenit

Selenit heeft een netachtige structuur en verbindt de lagen van een dubbel weefsel. Inkomend licht accentueert het patroon en maakt meer zichtbaar. Tussen de transparante lagen ziet u speelse banen over de stof lopen.

Raja

Raja is een dichte luxe gordijnstof in pure ruwe zijde. Raja is leverbaar in maar liefst 24 kleuren.

Ramesh

Een zeldzame stof van puur zijde met een levendige, veelkleurige textuur. Deze stof wordt uitgevoerd in 8 verschillende kleurcombinaties.

Paint

Geschilderde patronen van cirkelvormige motieven worden vakkundig omgezet in een jacquard. Paint is leverbaar in 8 verschillende kleuren.

Twice

Het omkeerbare, hoogwaardige satijn flirt bewust met zijn tweezijdige uitstraling. Leverbaar in 14 kleuren.

Stories

De extravagante verhalen op deze gordijnen spelen in op uw fantasie. Het klassieke Toile-de-Jouy-motief wordt speels opnieuw geïnterpreteerd.

Textielontwerpen op maat

Naast deze 2020 collectie is het misschien ook leuk om te weten dat het bij Création Baumann mogelijk is om textielontwerpen op maat te maken. Met digitale print kan het merk, vanaf 5 meter, uw persoonlijk print op stof drukken, dit maakt het textiel nog persoonlijker. Vraag naar de mogelijkheden in onze showrooms.

Création Baumann & QiiD

Meer weten over de stoffen van Création Baumann? QiiD is officieel dealer van dit merk. Voor advies, stofstalen en inspiratie bent u daar dus aan het juiste adres.

Reactie plaatsen