CS Rugs header

CS Rugs

CS Rugs


CS Rugs, voorheen Carpet Sign, is een fabrikant van tapijten en karpetten. Het Nederlandse merk is in 1979 opgericht. Binnen de productie zijn kleur en structuur de essentie. Gedreven door enthousiasme en liefde voor textiel, heeft het merk zich gespecialiseerd in de productie van rijke tapijten met unieke structuren in diverse maten en kleuren. CS Rugs tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende poolhoogtes van 10mm tot 60mm.


Een creatief ontwikkelingsteam houdt zich constant bezig met de vraag; ‘’Hoe kan de CS rugs-collectie interieurs, kantoren en openbare ruimtes blijven verrijken?’’ Een vakkundig team neemt vervolgens de productie op zich, dit gebeurt eveneens gewoon in Nederland, in Asten. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste robots, zijn er oneindig veel mogelijkheden. Ook als het gaat om de vormen van het karpet.


CS Rugs werkt samen met vooraanstaande architecten als Karim Rachid. Zijn kleden zijn te herkennen aan de bijzondere vormen en uitgesproken kleuren. Daarnaast hebben zijn kleden veelal verschillende poolhoogtes.


De meeste kleden zijn bedoeld om binnen te gebruiken, maar sommige ontwerpen uit de CS Rugs collectie zijn ook geschikt voor outdoor gebruik. De outdoor collectie maakt het mogelijk om uw terras als het ware bij uw interieur te betrekken.


www.csrugs.com