De 2020 collectie van Miinu
19 oktober 2020 

De 2020 collectie van Miinu

Het Duitse merk Miinu staat voor vakmanschap en eeuwenoude technieken. Ieder vloerkleed wordt met de hand gemaakt en mede hierdoor kan het merk de hoogste kwaliteit garanderen. In dit blog delen we de nieuwe collectie met u.

Arcanum

Miinu karpet
Hoogpolig of toch platgeschoren velours? In dit ontwerp van 100% scheerwol komen beide samen. Arcanum is leverbaar in meer dan 60 kleuren en alle mogelijke speciale vormen.

Capsule

Miinu karpet

Extreem maritiem, noemt Miinu dit tapijt. Op het eerste gezicht denkt u misschien waarom? Het patroon heeft wel iets weg van knopen, maar het maritieme karakter heeft Capsule vooral te danken aan het gerecyclede materiaal waarvan het is gemaakt. Het 100% nylon vloerkleed werd onder meer gerecycled uit oude visnetten.

Coality

Miinu karpet

Vele kleuren zijn te combineren in dit 100% scheerwollen vloerkleed met subtiel verloop/ contrast. Deze elegante look is verkrijgbaar in maar liefst 60 kleuren.

DeViant 300

Miinu karpet

Vrij kiezen: alles is mogelijk, van rond tot halfrond tot vierkant of als kwartcirkel met franjes.

De kleuren (60) kunnen, evenals de vorm, vrij worden gekozen: alles is mogelijk met dit tapijt van 100% Tencel.

eVid

Miinu karpet

Het beste van twee werelden komt samen in de eVid. Zijde zij aan zij met 50% Tibetaanse hoogland wol. Of het nu zijdeachtig of wollig is, alles is handgeknoopt met glanzende polen, uitstekende functionele eigenschappen, verkrijgbaar in vele bijzondere kleuren, vormen en dessins.

FlatBox Herringbone

Miinu karpet

Een vloerkleed van 100% papier wat geen problemen heeft met vocht, het is echt mogelijk. Verschillende looks en kleurencombinaties zijn mogelijk.

Flourish

Miinu karpet

Dit kleed van 100% Tencel met dikke pool is enorm knuffel-baar, het nodigt uit om erop te liggen. Kies uw eigen vormen, ontwerpen en kleuren (60).

Glider

Miinu karpet

Dit tapijt heeft een waterafstotende, vlekbeschermende afwerking. Het mooie is dat deze afwerking niet te zien nog te voelen is. Alle zintuigen ervaren alleen 100% zachte Tencel in 70 effen kleuren of dessins of met lussen of als speciale vorm.

GridZone

Miinu karpet

Een zacht tapijt met oogverblindend patroon van 100% getuft Tencel. Vormen, patronen en een palet van 60 verschillende kleuren maken het mogelijk een kleed naar wens samen te stellen.

Miinu & QiiD

Voor een vloerkleed geheel naar wens bent u bij QiiD aan het juiste adres. Naast de standaard collecties van diverse merken, is er ook ontzettend veel mogelijk op het gebied van maatwerk, zoals bij deze collectie van Miinu ook het geval is. Bezoek onze showrooms en ontdek met onze specialisten welk vloerkleed het best past bij uw interieur.

Reactie plaatsen