De nieuwe ontwerpen van Limited Edition
31 juli 2021 

De nieuwe ontwerpen van Limited Edition

Vlinders, edelstenen en golven inspireerde het creatieve ontwerpteam van Limited Edition voor de nieuwe ontwerpen. Onder toeziend oog van creative director en oprichtster Katia Dewitte weet het Belgische merk weer te verassen met een tijdloze en elegante nieuwe collectie. Bekijk de mooiste designs alvast in dit blog.

Agate High

Agate High is geïnspireerd op de complexe en kleurrijke lagen van agaatstenen. Limited Edition Agate is verkrijgbaar in een gladde, laagpolige of een zachte, hoogpolige versie. Dit design heeft een organische vorm en is leverbaar in drie spannende kleurcombinaties.

 

Bahia

Bahia is geïnspireerd op het landschap van de sub-Sahara en de bijbehorende culturen. Dit plat geweven, natuurlijke tapijt is gemaakt van sisal, een materiaal dat wordt geweven van de Agaveplant. Bahia is leverbaar met een traditionele afwerking of met de exclusieve ‘’Luxe Finish’’ optie. De ‘Luxe Finish’ houdt in dat de randen van de tapijten aan beide breedtes zijn omgeslagen en vervolgens overgestikt worden met een ton-sur-ton-draad dat afgewerkt wordt met een stijlvolle dunne vlecht. 

 

Zodiac High

De getufte Zodiac is zowel in een laag- als een hoogpolige versie leverbaar, in een lichte en een donkere variant. De hoogpolige versie is bijzonder stoer met zijn ruige textuur. In Zodiac is een mix van LE’s beste garens gebruikt, bestaande uit wol, zijde, linnen, katoen en mohair.

 

Tonic Trinity

Tonic Trinity heeft een gearceerd patroon in één kleur. Dit getufte tapijt is leverbaar in diverse stijlvolle kleuren.

 

Maestro Digital XXL

Maestro Digital XXL is een getuft tapijt dat een zacht patroon combineert met stoere texturen. Dit iconische tapijt is gemaakt van wol en zijde en zal in ieder interieur op een positieve manier de aandacht naar zich toetrekken.

 

Levante

Levante is een serie outdoor design kleden, geïnspireerd op de natuur. De harmonieuze kleuren doen denken aan rustgevende groene weiden, warme zandstranden of golven in de oceaan. Dit ontwerp, gemaakt van 100 % polypropylene, is zowel rond als rechthoekig leverbaar in drie kleurcombinaties.

 

Mariposa

Vlinders kunnen ons eindeloos inspireren met hun delicate vleugels. Dit is precies het idee achter Mariposa. Het prachtige, hoogwaardig tapijt is getuft en opgebouwd uit organische vlekken van prachtige, betoverende kleuren. Mariposa is leverbaar in twee maten en twee kleurcombinaties.

 

Parallel Brain

Ontwerper Michael Young voegt met Parallel Brain een kleurrijk, warm en feestelijk getuft vloerkleed met structuur toe aan de Limited Edition collectie. Dit patroon is ontwikkeld met Limited Edition’s nieuwe ‘seasilk’-materiaal. De organische substantie, gemaakt van zeewier, geeft Parallel Brain een zachte, glanzende textuur. Bovendien is het kleed, dankzij dit materiaal waterbestendig en duurzaam.

 

Limited Edition & Qiid

Of u nu benieuwd bent naar de allernieuwste ontwerpen van Limited Edition of een tapijt op maat wilt samenstellen, bij Qiid bent u aan het juiste adres. Wij werken al jaren samen met dit internationale merk en kunnen u in onze showroom veel kleuren, materialen en structuren laten zien.

Reactie plaatsen