De nieuwste behang collectie van Arte
21 februari 2019 
in Behang

De nieuwste behang collectie van Arte

Het voorjaar lijkt al in de lucht te hangen, niet alleen qua temperatuur, maar ook de natuur is al in lentestemming. Dit heeft meestal ook invloed op ons interieur, met nieuwe planten of een verse bos bloemen haalt u het voorjaar gemakkelijk naar binnen. Wilt u meer effect zonder grootste ingrepen? Dan kan behang de perfecte oplossing zijn! Laat Arte nu net de nieuwste collecties voor dit voorjaar bekend hebben gemaakt, meer hierover in dit blog.

Arte

Arte is een gepassioneerd designer en fabrikant van elegante muurbekleding. Al sinds 1981 siert Arte muren van zowel residentiële interieurs als projectinrichtingen in meer dan 80 landen. Elk jaar creëert een intern team van ontwerpers diverse nieuwe collecties. Deze nieuwe ontwerpen moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van perfecte kwaliteit. Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en unieke, kwaliteitsvolle materialen. Ongeveer de helft van de ontwerpen wordt intern gefabriceerd op een milieuvriendelijke wijze. De productie van een kleiner aantal muurbekledingen wordt toevertrouwd aan externe partners die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen aanhouden. Arte beschikt over een permanente voorraad op het hoofdkantoor in Zonhoven, België. Daarnaast heeft het bedrijf showrooms in Parijs, Culemborg en Londen. Ook kunt de Arte collecties vinden in Gorinchem bij QiiD in het designcenter.

Arte Collectie 2019 Lino

Nieuwe collectie

De nieuwe collectie voor 2019 bestaat uit verschillende series met elk een eigen thema, materiaalkeuze en verschillende patronen.

Timber

Mooi door zijn eenvoud en puur natuur is de nieuwe Timber collectie, gemaakt van hout de Paulownia-boom. Een authentiek en duurzaam materiaal met zichtbare nerven en sporen van knoesten. Met de hand ingelegde geometrische patronen geven het hout verrassende optische effecten.

Arte Collectie 2019 Timber

Lino

Linnen is, dankzij de natuurlijke uitstraling en een onregelmatige structuur, een tijdloze klassieker in onze interieurs. De Lino collectie combineert fijne en grovere linnentexturen met de duurzaamheid van vinylbehang.

Arte Collectie 2019 Lino

Paleo

De tekeningen en het kleurenpalet van de Paleo collectie zijn geïnspireerd op de manier waarop Paleo-Indianen kleding, juwelen en gebruiksvoorwerpen versierden. De Paleo-Indianen, de oudste inheemse bewoners van Noord-Amerika, hadden een kleurrijke levensstijl en cultuur. De meest gebruikte structuren in deze collectie zijn; zijde, imitatie raffia en katoen.

Arte Collectie 2019 Paleo

Atelier

Dit zware vinylbehang heeft de realistische textuur en het gevoel van echt zacht, luxueus leder. De hand-gestikt details, natuurlijke nuances en onregelmatigheden dragen bij aan de realistische uitstraling van dit exclusieve behang.

Arte Collectie 2019 Atelier

Deze gloednieuwe Arte collectie zelf ervaren? Binnenkort verwachten wij de nieuwste collectieboeken in onze showroom te Gorinchem (niet in Zutphen verkrijgbaar). Vanzelfsprekend helpen wij u graag bij het samenstellen van de verschillende kleuren en materialen voor uw interieur.

Arte Collectie 2019 Timber

Reactie plaatsen