De nieuwste behangcollecties van Arte
29 juni 2020 
in Behang

De nieuwste behangcollecties van Arte

In deze vreemde tijd merken wij dat veel mensen het thuis en in de tuin extra gezellig en mooi willen maken. Hoe kan dit makkelijker dan met nieuw behang? We hebben het misschien al eens genoemd, maar door een wand te behangen krijgt uw interieur al snel een totaal andere uitstraling. In dit blog presenteren we de nieuwste collectie van Arte.

Leer op de muur

De nieuwe Les Cuirs collectie van Arte is stijlvol, exclusief en onderscheidend.

Door het creëren van verschillende patronen en kleuren wordt een lederen wand als het ware een kunstobject. De grove stiknaden geven een extra stoer karakter aan deze collectie. Leder is een natuurlijk en duurzaam product, elke huid heeft zijn eigen verhaal en kan littekens of kleurschakeringen bevatten. Dit maakt de Les Cuirs collectie uniek.

Essentials

‘’Een goede basis, een goed begin.’’ Dat was het uitgangspunt voor de “Essentials” collectie. Het non-woven behang is bedrukt met de meest innovatieve technieken. De texturen die hieruit ontstaan geven een extra dimensie aan het behang.

Travellers

Travellers uit de Essentials collectie is een mix van tekeningen en motieven. De patronen nemen u mee op wereldreis. Van de dromerige bohemien sfeer op de Balearische stranden tot de Afrikaanse jungle. De pure tinten en materialen zijn geïnspireerd op natuurlijke materialen als rotan en tropische palmbomen. Binnen deze collectie is gebruik gemaakt van authentieke weeftechnieken als macramé en vlechtwerk.

Modulaire

De Modulaire collectie wordt gekenmerkt door geometrische prints. Lijnen, vlakken en objecten vallen op door hun eenvoud. De fijne structuur geeft hierbij perfect de warmte en subtiliteit van textiel weer.

Les Nuances

Les Nuances bevat prachtige effen behangsoorten in diverse kleuren. Mooi in combinatie met de Travellers of Modulaire series te gebruiken of op zichzelf. Doordat dit behang effen is vallen de unieke structuren nog meer op.

Khatam 

Tot slot hebben we Khatam toegevoegd aan onze behangcollectie. Khatam is gemaakt op basis van kurk. Binnen deze collectie zijn diverse combinaties ontwikkeld, zo kunt u op de onderstaande afbeeldingen zien dat het kurk ook op een unieke manier wordt gecombineerd met metallic tinten.

Arte & Qiid

Komt u de nieuwe behangcollecties van Arte in het echt bewonderen? In onze Qiid showrooms denken wij graag met u mee welk behang het best bij u en uw interieur past.

Reactie plaatsen