De ploegstoffen

De Ploeg

De Ploeg


De Ploeg is een Nederlands merk dat gordijn- en meubelstoffen produceert. Wat in 1923 begon als kleine weverij van huishoudtextiel, groeide uit tot Nederlands bekendste stoffen merk. De Ploeg is inmiddels een internationaal begrip. Het merk wordt dagelijks toegepast in interieurs door zowel consumenten als professionele gebruikers, zoals meubelproducenten, stoffeerders en architecten. De Ploeg is ontstaan vanuit de gedachte dat ieder mens confortabel moet kunnen wonen en werken. Het merk staat voor moderne, stijlvolle en zeer kwalitatieve stoffen.

Bij Qiid werken we graag met de gordijnstoffen van De Ploeg. Deze collectie is bijzonder uitgebreid en uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen met een geluiddempende werking of een isolerend vermogen.


Één van de favorieten binnen de collectie van De Ploeg is gordijnstof Vliet. Dit design heeft de looks van een linnen gordijn met een luxe, enigszins nonchalante, warme uitstraling. Echter heeft deze stof niet de nadelen van echt linnen. De Ploeg Vliet is gemaakt 100% polyester en dus bijzonder onderhoudsvriendelijk. Deze transparante inbetween geeft overdag privacy en kleedt de ruimte aan. Dit ontwerp is er in maar liefst 28 kleuren. Van natuurlijke basic tinten tot in bijvoorbeeld intens rood.


www.deploeg.com