De trendkleuren van dit moment
25 juni 2019 
in Behang

De trendkleuren van dit moment

Zowel in de mode als in de interieurwereld hebben we voortdurend te maken met nieuwe trends. In dit blog alles over de interieur trendkleuren van dit moment.

Spiced Honey

We beginnen met een kleur waar u dit jaar eigenlijk niet omheen kunt; ‘’Spiced Honey’’. Deze warme kleur is door Flexa uitgeroepen tot kleur van het jaar op basis van trends en ontwikkelingen. Spiced Honey is een combinatie van een zachte honing tint met een ondertoon van amber en is in vrijwel elk interieur op verschillende manieren te combineren.

Links; Frankly Amsterdam Night Fire karpet, rechts; Flexa sfeerbeeld Spiced Honey

Zachte pasteltinten

Is de kleur Spiced Honey net iets te heftig voor u? Dan kunt u ook kiezen voor zachte pasteltinten, eventueel gecombineerd met wit. Zowel Flexa als Histor introduceerde in 2019 mooie kleurcollecties met zogenoemde ‘’nude tinten’’. Met zachte pasteltinten creëert u gemakkelijk een rustgevende sfeer, perfect wanneer u wilt dat uw interieur rust uitstraalt.

Pasteltinten van Flexa

Pasteltinten komen samen in het zachte, stijlvolle Pink Morning vloerkleed van Limited Edition

Groen

De kleur groen lijkt een evergreen, vorig jaar zagen we deze kleur al veel in het interieur en we lijken hem nog niet zat te zijn. Groen herstelt het evenwicht in huis door de kracht en harmonie van de natuur terug te brengen in het interieur. Histor heeft ‘’Quiet Clearing’’ uitgeroepen tot de Trendkleur van 2019. Deze elegante, diepgroene kleur is een echte eyecatcher en heeft tegelijkertijd een kalmerend effect.

Trendkleur Quiet Clearing van Histor

Arte behang Cube met een prachtig 3d-achtig patroon

Blauw

Donkere blauwtinten zorgen voor een luxe sfeer in huis. Kobaltblauw was al een belangrijke trendkleur in 2018, maar dit jaar zien we deze kleur ook veel. Indigoblauw wordt hier nog aan toegevoegd. De chique kleur blauw wordt dit jaar ook gecombineerd met warme kleuren als oranje en geel. Een muur in een koele blauwtint laat zich prachtig combineren met natuurlijke materialen en warme houtsoorten. Histor introduceerde dit jaar de diepe kleur blauw ‘’Secret Spell’’.

Links; blauw sfeerbeeld Flexa, rechts; Arte behang Bali

Links; sfeerbeeld kleur blauw Flexa, rechts; Frankly Amsterdam Perfect Match karpet

QiiD

Zelf aan de slag met één of meerdere van deze trendkleuren? Bij Qiid helpen onze kleurexperts u graag bij het combineren van deze kleuren met uw huidige interieur. Nieuwe sfeerkussens, een vloerkleed, behang of gordijnen kunnen een groot verschil maken in uw huis!

Reactie plaatsen