De designers van Zinc hebben niet stilgezeten
19 april 2016 

De designers van Zinc hebben niet stilgezeten

De designers van Zinc hebben niet stilgezeten: met het brengen van een zestal nieuwe stoffencollecties en een behangcollectie weten ze ons deze keer ook weer enthousiast te krijgen.

Zinc

Zinc

De collectie Kuba Cay is een moderne interpretatie van een etnisch Afrikaans patroon, dat doet denken aan een traditioneel kledingstuk gemaakt in Congo. Bestaande uit drie gestructureerde weefsels die elk een eigen karakter hebben. De collectie combineert zachte chenille met grof linnen en jute in een evenwichtig palet van uitgewassen, heldere en casual neutrale kleuren. Een vleugje Zinc vind je terug door het gebruik van typische metaalkleuren die extra diepte brengen aan de collectie.

Zinc

Zinc

De collectie Sundown voert u mee naar het strand, liggend op een strandbed en starend naar de zonsondergang. Prachtige lichtgewicht doeken, raffia en luchtige transparanten combineren prachtig samen en vormen een chique Bohemian Style. Contrasterende texturen, metallic accenten en vervaagde kleuren doen denken aan dagen die u doorbrengt aan de meest prachtige kusten.

Zinc

Zinc

Met sterke afdrukken en casual looks ervaart u de luxe van het exclusieve Caribische eiland Mustique. Zachte linnens met abstracte patronen, evenals luchtige banners en fijn katoen poplin met handgeschilderde strepen, allen ontworpen in neutrale kleuren, aangevuld met lagune blauw en andere in de zon gebleekte tonen.

Zinc

Zinc

Met ontwerpen die zijn vernoemd naar exclusieve stranden op het eiland St. Barth, belichaamt de outdoor collectie Plage de stijl en het onderscheidend vermogen van dit iconische merk. Met een meer casual uitstraling dan gebruikelijk, geweven patroon in wit en navy wordt er de rustige sereniteit behouden. De collectie bevat vijf duurzame bekledingsstoffen en een delicate half transparant, allemaal speciaal ontworpen voor buiten en met een speciale vlek, schimmel- en UV bescherming.

Zinc

Zinc

Ontworpen in de stijl van een gokker is een uiteenlopende, ongewone en extravagante collectie ontstaan met de toepasselijke naam Casino. Een collectie die echt de essentie van Zinc belichaamt. Imitatieleer dat probleemloos samengaat met geborduurde velours, luxe platweefsels en glanzende satijnen. Gepresenteerd in een gamma van metaalkleuren.

Zinc

Zinc

Een abstracte zijde, een superzachte velours en geweven gekalanderde ottomaanse dessins vormen deze futuristische collectie, met de sterren in het vizier. De collectie wordt gepresenteerd in een palet van metallics, stoere grijstonen, zachte kleuren en rijke kleurrijke tinten.

Zinc

Zinc

Met deze chique collectie van bedrukt behang, gepresenteerd in een neutraal kleurpallet sluiten wij af. De designers haalden hun inspiratie uit delicate veren, mozaïek en zelfs de bubbels in een glas champagne. Verijdelde ontwerpen maken een retro, gespiegeld effect terwijl de vezels in de ondergrond een intrigerende textuur toevoegen.

Wij vertellen u graag meer over de Zinc collectie bij QiiD.

Reactie plaatsen