Desso & Ex karpetten en vloerkleden
06 april 2016 

Desso & Ex karpetten en vloerkleden

Desso en Ex Interiors zetten in op creativiteit in een nieuwe tapijtcollectie. De introductie van de Desso & Ex collectie laat het resultaat zien van een succesvolle samenwerking tussen Desso en het internationale interieurarchitectenbureau Ex Interiors. De collectie, bestaande uit kamerbreed tapijt met gesneden pool en op maat gemaakte karpetten. In de collectie staat het verbinden van mensen, ruimten en verschillende elementen centraal. De samenwerking tussen Desso en Odette Ex van Ex Interiors is een weerspiegeling van gezamenlijke streven naar schoonheid. De dynamiek tussen de bedrijven heeft daaraan een dimensie toegevoegd die mensen en plaatsen op verschillende manieren verenigt en verbindt.

Desso & Ex

Desso & Ex

Dessins en diverse combinaties voor een modern en gelaagd ontwerp

De Desso & Ex collectie biedt verschillende dessins en diverse combinaties voor een modern en gelaagd ontwerp. De collectie stimuleert speelse vloerthema’s, gericht op het benadrukken van bepaalde elementen in de ruimte. Hierbij wordt uitgegaan van een neutrale basis gecombineerd met een groot aanbod van patronen uitgevoerd in vier verschillende kleurgroepen: Steen, Karmijn, Blad en Indigo. Elke combinatie van kleur en patronen levert een unieke omgeving op: van een kalme en rustgevende achtergrond in stilteruimten tot een levendige en enthousiaste uitstraling in de ruimten waar mensen samenkomen. In verschillende kamers hetzelfde patroon laten terugkomen, helpt om de ruimte tussen niet met elkaar verbonden gebieden te overbruggen, terwijl kleuren kunnen worden gebruikt om aan te geven waar het ene gebied eindigt en een ander gebied begint.

Desso & Ex

Desso & Ex

In onze showroom te zien

In onze showroom hebben wij in de kleurgroep Steen een prachtig vloerkleed ter inspiratie voor u neergelegd, de andere kleurgroepen zijn op kleur samengevoegd in een stalenbundel zodat de diverse combinatiemogelijkheden goed te overzien zijn.

Desso & Ex

Desso & Ex

Desso, onderdeel van Tarkett, streeft voortdurend naar innovatie op het gebied van creativiteit, functionaliteit en Cradle to Cradle®. Een van de sterkste eigenschappen van het merk Desso is excellentie in design. De eigen ontwerpteams van Desso putten regelmatig inspiratie uit hun samenwerking met toonaangevende ontwerpers als Petra Blaisse, Hella Jongerius, Mark Mulders, Marcel Wanders en Victor & Rolf.

Reactie plaatsen