Fabula Living 2021 collectie
22 februari 2021 

Fabula Living 2021 collectie

Fabula Living is inmiddels een gevestigde naam in de internationale designwereld. Het merk staat bekend om haar traditionele technieken, vakmanschap, compromisloze kwaliteit en Deense design.

 Fabula

Collectie 2021

Slow Beauty

De Fabula collectie van 2021 verwelkomt verfrissende vernieuwing en rustgevende eenvoud. 

De nieuwe ontwerpen hullen onze leefruimtes in zachte, ‘’slow beauty’’ en wat Fabula graag de ‘’feel-good-factor’’ noemt. 

Vier nieuwe ontwerpen van ultieme kwaliteit met een klassieke en eigentijdse esthetiek zijn toegevoegd aan de collectie. Met Frida en Nanna geeft Fabula een ingetogen Scandinavische draai aan weelderige, luxe, hoogpolige tapijten, terwijl met de handgeweven Kelim-tapijten Una en Rune gespeeld is met kleuren als aquamarijn, amber, aubergine en subtiele patronen in het weefsel.

Alle kleuren, van de meer actuele tinten tot de tijdloze grijs- en zandtinten, zijn geïnspireerd op de natuur, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met elk materiaal en decor. Levensduur, duurzaamheid en een tijdloos tintje maken van elk van de nieuwe ontwerpen een duurzame keuze. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in het grotere formaat 250×350 cm.

Frida

De schoonheid zit hem in de fijne details van dit hoogwaardige handgeweven tapijt. Met de combinatie van de beste kwaliteit wol, een discreet kleurenpalet van beige en grijs en een neutrale stijl, is Frida pure eenvoud op zijn best. 

 Fabula

Rune

Voeg ingetogen luxe toe aan uw interieur met dit handgeweven vloerkleed van hoogwaardige Nieuw-Zeelandse wol in prachtig indigo, grijs en bosgroen met een lichte gouden tint. Van dichtbij onthult het strakke weefsel een subtiel ruitpatroon als resultaat van een ingewikkelde weeftechniek en een nauwgezet proces, waarbij de wol met de hand is gesponnen met drie draden.

 Fabula

Nanna

De kwaliteit van dit dikke, handgeweven tapijt is zachter dan zacht en het oppervlak heeft een natuurlijke glanzende afwerking. Met een warm kleurenpalet van houtskool, warm grijs, lichtgrijs en ultieme duurzaamheid, zal het Nanna vloerkleed langdurig plezier brengen in elk interieur.

 Fabula

Una

Een mix van de beste kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol en linnen op geverfde katoenen ketting geeft dit handgeweven vloerkleed een harmonieus driedimensionaal effect. Het elegante ontwerp wordt afgemaakt met een luxe rand in diep amber, rode bosbes, aquamarijn en twee zachte natuurlijke lichte kleuren.

 Fabula

QiiD & Fabula

Al jaren werken wij met plezier met dit Deense design merk. Naast deze 4 nieuwe kwaliteiten, kunt u bij ons de andere collectie stalen ook bewonderen. Nu op het moment een showroom bezoek lastiger is, geven wij ook 1 op 1 advies aan huis. Stalen, zoals deze prachtige vloerkleden van Fabula, kunnen wij dan meebrengen.

Reactie plaatsen