Fabula Living Header

Fabula Living

Fabula Living

Fabula Living heeft zichzelf in korte tijd neer weten te zetten als internationaal designmerk dat bekend staat om traditionele technieken, vakmanschap, compromisloze kwaliteit en Deense designtradities.

De vloerkleden zijn handgeweven en hebben een Scandinavische stijl, dit wil zeggen dat de ontwerpen eenvoudig, modern en verfijnd zijn. Alle kleuren, van de meer actuele tinten tot de tijdloze grijs- en zandtinten, zijn geïnspireerd op de natuur, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met elk materiaal, binnen elk decor. Een lange levensduur, duurzaamheid en een tijdloos tintje maken van elk van de Fabula ontwerpen een duurzame keuze.


Binnen de collecties wordt veel gewerkt met natuurlijke materialen. Zo is bijvoorbeeld kleed Loke handgeweven van Nieuw-Zeelands wol. Doordat er gebruik is gemaakt van lussen en doorgesneden lussen komt er een vervaagd patroon naar boven. Dit geeft een vintage look aan het kleed.
Doordat veel vloerkleden plat geweven zijn, zijn de designs ook makkelijk toepasbaar onder de eettafel. De Loke is verkrijgbaar in verschillende kleuren als: grijs, beige mosgroen en warm terracotta.


www.fabulaliving.dk