Forbo header coral 2

Forbo

Forbo

Al tientallen jaren staat Forbo bekend om zijn ongeëvenaarde vakmanschap en compromisloze toewijding aan het creëren van vloeren die zowel de esthetische als praktische eisen overtreffen. Met een unieke collectie verfijnde vinyl vloeren en slijtvaste linoleum opties, biedt Forbo een wereld aan mogelijkheden om elke ruimte van de juiste vloer te voorzien.


Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt bij Forbo. Elk Forbo product weerspiegelt de toewijding aan milieuvriendelijke productieprocessen en hoogwaardige materialen.

Forbo Coral inloopmat
Forbo Coral inloopmat

Coral Schoonloopsysteem

Bij QiiD werken we voornamelijk met de schoonloopsystemen van Forbo. Door gebruik te maken van een goed schoonloopsysteem, blijft uw vloer er langer representatief uitzien. Of dit nu gaat om een zakelijke ruimte of een woonhuis. De schoonloopsystemen van Forbo zorgen voor een veilige, schone omgeving. Daarnaast is een goede schoonloopmat een mooie binnenkomer, het is vaak één van de eerste dingen die een bezoeker ziet.


Coral assortiment

Het Forbo Coral assortiment bevat verschillende collecties, elke collectie heeft specifieke eigenschappen. Zo zijn er speciale collecties voor vuilverwijdering of juist voor vochtabsorptie. Naast de verschillende doeleinden kan er gekozen worden uit diverse designs en kleuren. Deze schoonloopsystemen zijn functioneel en kunnen worden gelegd als stroken, tegels of matten. In huis wordt uiteraard het meest gekozen voor matten.


Econyl®-garen


Coral-entreesystemen bevatten over het algemeen Econyl®-garen. Dit garen wordt gemaakt van weggegooide visnetten. Door Econyl® te gebruiken helpt Forbo de afvalbergen te verminderen.


De voordelen van een goede inloopmat op een rijtje

  • Representatief
  • Schoon
  • Veilig, lager risico op uitglijden
  • Behoud van uw vloer
  • Minder onderhoud aan uw vloer, doordat deze minder vies en nat wordt
  • Milieuvriendelijk, doordat achterliggende vloer minder vaak hoeft te worden schoongemaakt.