Frankly Amsterdam

Frankly Amsterdam

Frankly Amsterdam


Iedereen wil uitzonderlijk zijn, zeker als het gaat om interieur. Frankly Amsterdam helpt u hier graag bij. Het Nederlands merk ontwerpt en produceert kleden, bedlinnen en plaids. De ontwerpen zijn bedoeld om het leven in een lagere versnelling te zetten. Dat klinkt misschien vreemd, maar het is een tegenreactie op het snelle, gehaaste leven van tegenwoordig, waarin alles vervangbaar is. Frankly Amsterdam is juist op zoek naar rust, het tempo verlagen en luisteren naar de natuur. Dit zijn geen loze woorden, deze visie is duidelijk terug te zien in hun manier van werken.


Frankly Amsterdam werkt namelijk zonder voorraad, om verspilling tegen te gaan, alles wordt op maat gemaakt. De gebruikte materialen zijn biologisch of gerecycled en altijd binnen handbereik. De ‘’close to home productie’’ is geen toeval, het is een bewuste keuze. Een keuze voor eerlijke arbeidsvoorwaarden, minimale transport afstanden en korte doorlooptijden.


Alle producten van Frankly Amsterdam hebben een duidelijke, eerlijke oorsprong. De collectie bestaat uitsluitend uit natuurlijke materialen als Merino wol, zijde, kasjmier, linnen, bamboe, papier en eucalyptus. Met een enorm scala aan materialen, kleuren en technieken creëert Frankly Amsterdam moeiteloos uw ontwerp op maat, van trappen tot wandkleden en alles daartussenin. De toolboxen met toefjes in talloze kleuren maken het gemakkelijk om kleuren met elkaar te combineren. Frankly Amsterdam werkt samen met internationale toonaangevende ontwerpers als Claes Iversen, Marc Thorpe en Mae Engelgeer,


Frankly Amsterdam is vroeger begonnen onder de naam Fem Home.


www.frankly.amsterdam