Luxaflex horren

Horren

Luxaflex 

Alle Luxaflex horren voor zowel deuren als ramen worden op maat gemaakt, zo geniet u van frisse lucht zónder hooikoortsklachten en insecten. Met de op maat gemaakte Luxaflex horren haalt u echt kwaliteit in huis.

Onze specialisten kijken samen met u welke horren geschikt zijn voor uw woning.

Luxaflex Plise hor
Luxaflex Hordeur

Eindeloze mogelijkheden met maatwerk

Met Luxaflex is er veel mogelijk op het gebied van horren, zo zijn er raam- en deurhorren in vlakgaas en plissegaas. Luxaflex horren zijn duurzaam, tot op de millimeter op maat gemaakt en verkrijgbaar in verschillende profiel- en gaaskleuren. Naast de populaire kleur wit en vier standaard profielkleuren zijn de horren ook verkrijgbaar in elke RAL-kleur. Hierdoor passen de horren altijd bij uw interieur en de kozijnkleur.

Luxaflex Horren

Insect- & pollenwerend

Slapen zonder gestoord te worden door het gezoem van muggen. Eén van de meest voorkomende redenen om horren aan te schaffen. Uiteraard houdt u vliegen en andere insecten ook graag buiten de deur, wanneer u heen en weer van binnen naar buiten loopt.


In eerste instantie schaft u een hor waarschijnlijk aan om insecten buitenhouden, zodat u binnen ongestoord van frisse lucht kunt genieten, maar de horren van Luxaflex bieden een ander groot voordeel. Ze zijn namelijk ook verkrijgbaar met pollenwerend gaas. Dit Poll-tex® gaas is gepatenteerd en filtert 90 procent van de pollen uit de lucht. Heel prettig dus wanneer u hooikoorts klachten heeft! Polltex® is het enige horrengaas dat medisch gecertificeerd is door E.C.A.R.F. ( European Centre for Allergy Research Foundation).


De voordelen van Luxaflex horren

  • Insecten buiten houden
  • Extra ventilatie/frisse lucht
  • Pollenwerend gaas mogelijk
  • Maatwerk, dus voor iedere deur of raam een oplossing
  • Vele opties
  • De kwaliteit die u van Luxaflex gewend bent

Verschillende soorten horren

Luxaflex Hordeur

Hordeur

Luxaflex maakt elke hordeur op maat, zodat deze perfect past bij uw wensen. Een schuifhordeur, een rolhordeur of een hor voor openslaande deuren? Ontdek de horren op maat.

Luxaflex Plisse hordeur

Plissé hordeur

Bij een plissé hordeur wordt het gaas niet opgerold maar gevouwen. Het voordeel hiervan is dat de treklijst op elke gewenste stand kan blijven staan én dat de ondergeleider tussen de 3mm en 4.5mm hoog is. Dit maakt dit type hordeur kind- en rolstoelvriendelijk.

Luxaflex Rol hor

Rolhor

Een rolhor van Luxaflex is geschikt voor vrijwel elk raam. Zo is het ook geschikt voor dakramen en een draai- kiepramen. Met het eigentijdse design past de rolhor bij elke interieur en is daarnaast geluidsarm te bedienen.Luxaflex Vast Hor

Vaste horren

Een op maat gemaakt vast hor of inzethor bedekt uw raam het gehele jaar.

Zo geniet u van frisse lucht in huis en bent u beschermd tegen ongewenste insecten terwijl u alle ramen open kunt houden.
Luxaflex Plisse Raamhor

Plissé raamhor

De Luxaflex plissé raamhor is eenvoudig te bedienen bij hoge en moeilijk bereikbare ramen door de verticale bedieningslijst. De plissé hor heeft een diepte van slechts 22 mm.

Luxaflex horren

Geïnteresseerd in horren?

Maak vrijblijvend een afspraak

Merken

De volgende merken horren vind u in de QiiD collectie: Luxaflex