Houten Jaloezieën – Sunway
04 juli 2016 
in Primeur

Houten Jaloezieën – Sunway

We maken ons interieur weer klaar voor het lenteseizoen. De zware bontplaids en warme kussens maken plaats voor de lichtere varianten. Laat de vogels maar fluiten en de zon maar schijnen…
Maar, hoewel we grote liefhebbers zijn van de zon, houden we haar thuis wel graag in het gareel. Goede lichtregulering is gelukkig geen probleem met hedendaagse raamdecoratie, die behalve functioneel vooral ook decoratief is.

Sunway houten jaloezieën

Sunway houten jaloezieën

Dit keer draait deze blog om de houtcollectie met houten jaloezieën en Woodweave blinds van Sunway. Er is niets dat zoveel sfeer aan een interieur kan toevoegen als hout. Hout is nooit out of fashion. Sterker nog, hout is nog nooit zo populair geweest als tegenwoordig. Dat zien wij ook aan de groeiende vraag naar houten jaloezieën. Maar er is nog zoveel meer mogelijk met hout. De nieuwe collectie houten jaloezieën bestaat uit de Memphis serie, de nieuwe Boston serie en Detroit serie.

Memphis serie

De Memphis serie is gemaakt van Abachihout. De 50 en 70 mm brede lamellen zijn leverbaar tot een jaloeziebreedte van 300 cm. De gelakte serie biedt maar liefst 160 kleuren: veel witte en vergrijsde tinten met daarnaast zachte pastelkleuren. De hele serie is leverbaar met een zijdeglans, matte en hoogglans finish. Daarnaast is er een gebeitste serie, met bijzondere kwaliteiten. De nieuwe Boston serie is gemaakt van Basswood en beschikbaar op 35 en 50 mm. De maximale breedte van deze Boston jaloezie is 280 cm. Ook deze serie bevat fraaie gelakte en gebeitste tinten. De nieuwe, gunstig geprijsde Detroit serie bestaat uit Foamwood in 6 commerciële kleuren. Detroit is geschikt voor vochtige ruimtes. Sunway biedt twee systemen: Het standaardmodel, met de gesloten bovenbak en het Original model. Dit laatste model heeft een open bovenbak en een retro uitstraling. Tevens zijn er drie nieuwe uitvoeringen toegevoegd in deze houtcollectie: Een 12V Tilt-only motor met oplaadbaar 12V accupack. Een oplaadbare accumotor met geïntegreerde Radio Frequent ontvanger
En een verbeterde versie van de Privacy Blind. Hierbij zijn de koordgaten niet zichtbaar en komt er geen licht door de jaloezie in gesloten toestand. Verder is er naast 25 mm en 38 mm ladderband nu ook 10 mm ladderband toegevoegd.

Sunway houten jaloezieën

Sunway houten jaloezieën

Een geheel andere vorm van houten raamdecoratie is de Woodweave blind, leverbaar als roll-up (rolgordijn) en roman (vouwgordijn). Woodweave betekent letterlijk ‘geweven hout’. Er zijn drie weefstructuren. Het kleuraanbod overlapt grotendeels dat van de Memphis serie, zodat men kan combineren.

Sunway houten jaloezieën

Sunway houten jaloezieën

Met trots introduceren wij de nieuwe houtcollectie van Sunway, ook benieuwd naar alle mogelijkheden en kleuren? Kom dan naar onze showroom en laat u verrassen.

Reactie plaatsen