Houten Jaloezieën

Op zoek naar natuurlijke raambekleding die toch strak en functioneel is? Wellicht zijn houten jaloezieën dan de oplossing. In dit blog leest u alles over dit type raambekleding. 

Luxaflex Houten Jaloezie 

Waarom houten jaloezieën?

  • Hout is van nature een warm en sfeervol materiaal
  • Houten jaloezieën geven een mooie, natuurlijke lichtinval
  • Houten jaloezieën van Luxaflex worden volledig op maat gemaakt, er is dus veel mogelijk
  • Houten jaloezieën zijn makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje
  • Houten jaloezieën van Luxaflex zijn veilig gemaakt voor kinderen
  • Houten jaloezieën van Luxaflex zijn makkelijk te bedienen via smartphone of Ipad met het smarthome systeem Powerview

Luxaflex Houten Jaloezie 

Op maat gemaakt

De houten jaloezieën van Luxaflex zijn beschikbaar in twee breedtematen, namelijk 50mm en 70mm. Op die manier kunt u zelf de uitstraling, gewenste privacy en de hoeveelheid zonlicht die u door wilt laten bepalen. Daarnaast kiest u ook zelf de gewenste bedieningszijde, het type bediening en de kleur of het dessin van het ladderband. De ladderbanden zijn geweven met een stijlvolle linnentextuur en leverbaar in 10mm of 38mm breed. Er is een ruime keuze uit kleuren en eigentijdse patronen. Qua raammaten bent u dankzij de maatwerkmogelijkheden niet beperkt. 

 Luxaflex Houten Jaloezie

Bamboe

Houten jaloezieën zijn leverbaar in vele bijzondere houtsoorten, in tal van kleuren en structuren. Laatst zijn de soorten ‘’Supreme Woods’’ en Bamboe toegevoegd aan de collectie. ‘’Supreme Woods’’ is gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout, waarbij het natuurlijke karakter met de nerven behouden blijft. Ook het houttype Bamboe is nieuw binnen de collectie. Dit type hout is het meest ecologisch verantwoord en duurzaam. De Bamboe jaloezieën zijn leverbaar in 8 natuurlijke kleuren.

 Luxaflex Houten Jaloezie

Hout in de badkamer

Kan hout wel in de badkamer? In vochtige badkamers is echt hout niet altijd een goed idee, maar dankzij de Wood Elements collectie hoeft u geen concessies te doen. Deze kunststof houtlook jaloezieën hebben een realistische houttextuur en zijn goed bestand tegen vocht.

Zo kunt u ook de badkamer naar wens op een natuurlijke manier ‘’aankleden’’.

Luxaflex Houten Jaloezie 

Houten jaloezieën bij Qiid

Bij Qiid houden we ons dagelijks bezig met (houten) jaloezieën. We adviseren in maten, kleuren en zoeken het passende ladderband met u uit. Onze stoffeerders komen inmeten en hangen de raambekleding ook vakkundig voor u op. In onze showrooms kunt u diverse voorbeelden zien. Nu de showrooms tijdelijk zijn gesloten is langskomen lastig. Wel kunnen wij de stalen voor u meenemen en 1 op 1 advies aan huis geven. Neem contact met ons op voor de verantwoorde mogelijkheden.

Reactie plaatsen