Interieur project | Penthouse Amsterdam
15 juni 2022 

Interieur project | Penthouse Amsterdam

Tegenwoordig zien we veel interieurs met grijs- of aardetinten en dit kan uiteraard prachtig zijn, zeker wanneer er gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen en texturen. Maar wanneer de klant bij ons komt voor een kleurrijk advies, is het ook erg leuk om een keer iets totaal anders te doen. Dit penthouse in Amsterdam, met indrukwekkend uitzicht over de stad, was zo’n project, daarom delen we het graag met u.

Interieur project Penthouse Amsterdam CS rugs

Totaal eigen stijl

Dit kleurrijke interieur is zo ‘’eigen’’, dat het eigenlijk met niets te vergelijken is. De bewoners verblijven ook regelmatig op Ibiza, maar het is zeker ook geen typisch Boho interieur. Het is kleurrijk, verrassend en heel persoonlijk. Veel kunstwerken aan de wand zijn ook van eigen hand.

In de living wordt de enorme zithoek van Van der Donk interieur gemarkeerd met een royaal vloerkleed van CS Rugs. De kleuren zijn custom made samengesteld.

Penthouse Amsterdam CS rugs

Ethnic blush room

In de sfeervolle tv-kamer heeft Qiid het behang en het vloerkleed mogen leveren. Uitvoerig heeft Wilco met de klant gezocht naar exact de juiste kleur voor deze kamer. Het is dan ook een voordeel dat u bij CS Rugs uw tapijt zelf kunt samenstellen. Het eindresultaat maakt zowel ons als de klant erg blij. Het behang met houtfineer achter de bank is van het Belgische merk Arte.

Interieur Project Amsterdam CS Rugs

Slaapkamer met een Frans tintje

In de slaapkamer hebben wij een compleet advies mogen geven voor het bed, het behang en het vloerkleed. Hier is gekozen voor zachtere tinten. Het bed is op maat gemaakt door Nilson, via onze Nilson Conceptstore. Het behang is Dessin Dodo Pavone uit de Moooi Extinct Animals collectie van Arte en het aaibare, hoogpolige vloerkleed is van The Wool Studio. Het dromerige plaatje wordt compleet gemaakt met eigen, antieke nachtkastjes.

Vloerkleed The Wool Company Bed Nilson Behang Arte

Interieuradvies

Wilt u ook een totaaladvies voor uw interieur of voor een bepaalde ruimte? Bezoek vrijblijvend onze showroom en we leggen met liefde de mooiste kleuren en materialen voor u bij elkaar.

Reactie plaatsen