Interstil

Interstil


Wat in 1967 door twee ondernemers begon met het ontwerpen en perfectioneren van gordijnrails in hun eigen garage, is uitgegroeid tot het internationale merk Interstil.

Er werd vanaf het begin gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een vereenvoudigde montage. Doordat het jonge bedrijf hard groeide, was de garage al snel te klein. Alfred Scharkowski en Manfred Diedrichsen verplaatste hun werkplaats daarom naar een oude timmerwerkplaats. Door de jaren heen groeit het merk uit tot een internationaal merk en al snel was het verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en zelfs Amerika.

Vanaf 2013 wordt de golfplooi geïntroduceerd en staat Interstil voor een nieuwe uitdaging. Doordat de golfplooi, ook wel de wave genoemd, steeds vaker wordt toegepast, komt Interstil met draaibare glijders. Deze glijders voorkomen het kantelen in de roede en zorgen voor een perfecte plooi.


Dankzij Interstil’s omvangrijke collectie gordijnroedes en paneelgordijnen is de keuze zeer uitgebreid, ongeacht uw stijl. Omdat het merk constant innoveert, ontstaan de meest vernieuwende en uitgesproken ontwerpen als vierkante, ronde of juist vlakke roedes. De W2 is bijvoorbeeld een ontwerp dat te herkennen is aan zijn holle vorm en valt dankzij het unieke ontwerp niet direct op als railroede. De W2 is daarentegen speciaal ontworpen voor de wavegordijnen en laat deze dan ook prachtig uitkomen. Naast de vele ontwerpen in roedes zijn er ook nog diverse mogelijkheden voor ingeslagen ringen op roedes of juist op glijders.


www.interstil.nl