Journey of visions by JOV
29 maart 2022 

Journey of visions by JOV

Alle tapijten van JOV worden ontworpen en bedacht in België. In Europa worden zij vervolgens met de hand gemaakt, met materialen van de hoogste kwaliteit. Elk vloerkleed wordt ambachtelijk met de hand getuft en zo is ieder kleed uniek. 

Het designteam combineert kennis met ervaring, en kwaliteit met duurzaamheid. Al twee generaties lang stemt JOV duurzaamheid en aanpassingsvermogen af op een hoog productietempo. De familie Vandenbussche staat bekend om hun persoonlijke benadering of het nu in België, Nederland, de Verenigde Staten of Australië is.

Laat u mee op reis nemen door JOV en ontdek verschillende sferen, zintuigen, landschappen en kleuren. 

 jov nature

Ajaccio

Dit design uit de jaren 60 is geïnspireerd op de iconische ontwerpen van Verner Panton. Ajaccio  is leverbaar in twee variaties van materialen. Naya & Soft of Class & Fame. Elke combinatie heeft zijn eigen unieke kenmerken.

JOV AJeccio

Dakkar

Dit kettingachtige ontwerp van het Belgische Evolution21 wordt gevormd door afwisselende poolhoogtes. Dit voegt niet alleen textuur toe aan het ontwerp, het creëert ook een 3D-effect. Dit kleed is prachtig te combineren met de kussens van Evolution21.

JOV DAKKAR

Lena

Lena is geïnspireerd op de stoffen van Evolution21. Met een elegant, decoratief ontwerp straalt dit vloer/wand kleed een gevoel van klasse uit.

JOV LENA

Palm

Geïnspireerd door de natuur en bladpatronen is het ontwerp Palm tot stand gekomen. Vloerkleed Palm is een design van modeontwerpster Jessie Lecomte.

JOV Palm

Thinstripes

Dit rustige ontwerp heeft een mooi contrast tussen de rechte contouren van de ontwerpen en de zachte organische materialen. Thinstripes bestaat uit Merino wol en katoen, heeft een subtiele glans en is leverbaar in vier kleuren.
Design; Ben Beirens

JOV Thinlines

Vince

Dit abstracte, grafische ontwerp wordt gevormd door afwisselende poolhoogtes. Dit geeft niet alleen contrast, het maakt het ontwerp ook tijdloos.

Het onderstaande ontwerp wordt gepresenteerd in ANKE 28/12. Met de combinatie van wol en mohair creëren we door de wol een zeer duurzaam vloerkleed, terwijl mohair een subtiele glans geeft.

JOV VinceReactie plaatsen