Jov Header

JOV

JoV Design


JoV Design neemt geen genoegen met kleden die enkel dienen als opvulling van een ruimte. Het merk is van mening dat een vloerkleed een statement moet zijn. Een weerspiegeling van uw smaak en uzelf.


Het verhaal van JoV start in de natuur, waar enkel de beste grondstoffen worden geselecteerd. U kunt hierbij denken aan zijde, wol, linnen, mohair en katoen. De unieke kwaliteiten, tot in de kleinste details, geven uw tapijt een persoonlijk en puur karakter.


Flexibiliteit staat centraal bij JoV, elke stap van het productieproces. Dit ziet u terug in de vele mogelijkheden in materiaal, kleur, design, vorm en afmeting.

De JoV collectie bevat uiteenlopende ontwerpen. Zo is de Class bijvoorbeeld een mooi, luxe karpet, wat gemaakt is van wol en zijde en verkrijgbaar in elk gewenst formaat. Hierdoor is het kleed breed toepasbaar. De Class is leverbaar in verschillende warme en natuurlijke tinten.


Anke is ook een exclusief JoV ontwerp en te herkennen aan de hoge pool met een spannend effect, hierdoor lijkt het kleed echt te gaan leven. Anke is gemaakt van Nieuw-Zeelands wol en mohair, deze combinatie geeft een bijzonder stoere uitstraling.


www.jov-design.com