Klaar voor het voorjaar met de nieuwe behangcollecties van Arte
29 juni 2020 
in Behang

Klaar voor het voorjaar met de nieuwe behangcollecties van Arte

Tropische natuurpracht, natuurlijke materialen, warme tinten en ruwe reliëfstructuren. Arte heeft alles uit de kast getrokken voor de nieuwe collecties.

Dit voorjaar introduceren zij nieuwe collecties geïnspireerd op het oerwoud, Japan en daarnaast een samenwerking met Moooi.

Pandan

Het vlechtwerk in tegelvorm is geïnspireerd op de tropische pandan plant. De vezels van deze plant zijn diagonaal in stroken gesneden en ingevlochten. De strakke, diagonale lijnen ogen minder abstract dankzij de natuurlijke look & feel. Met deze muurbekleding haalt u direct het zomerse vakantiegevoel in huis.

Abanico 

Eveneens een zomers tafereel zijn de Pandan bladeren in waaiervorm. Het uitgesproken reliëf van de tekening geeft extra diepte en contrast. Kiest u voor een lichte tint, voor een subtiele sfeer of juist voor een kleurrijk behang, om een tropisch statement te maken? Abanico is leverbaar in vijf zomerse kleuren.

Wildflower

Dit botanische ontwerp weerspiegelt een fleurig veldboeket. Het uitgesproken dessin heeft enerzijds een zeer luxueuze uitstraling en anderzijds een spontaan en speels karakter. De expressieve combinatie van de kleuren, het zachte ribfluweel en de frivole tekening kenmerken Wildflower. Dit ontwerp is leverbaar in een lichte en donkere uitvoering.

Koi

Dit bovenaanzicht weerspiegelt een Japanse vijver in de weelderige natuurpracht van water. Een verrassend behang met diepte laat het leven boven en onder water zien. Het textiel met zijdelook heeft een elegante, verfijnde uitstraling. Koi is leverbaar in drie kleurcombinaties.

Moooi Tokyo Blue Shoji Blossom

In samenwerking met het Nederlandse Moooi presenteert Arte Tokyo Blue.

Vijf buitengewone soorten muurbekleding op basis van uiteenlopende technieken, zoals denim en inlegwerk. Vijf verschillende ontwerpen met als gemeenschappelijke noemer de prachtige en veelzijdige natuur en oude cultuur van Japan. Shoji Blossom lijkt met symbolische kersenbloesems en rechte lijnen op de minimalistische uitstraling van de Japanse shojischermen. De 3D-muurbekleding, vervaardigd uit denim of vervilte wol, straalt rust uit en is leverbaar in drie tinten.

Lush Tropicalia

Deze tropische bladeren stralen luxe, warmte en een vleugje vintage uit. Een prachtig behang met de zomer in het vooruitzicht. Deze rijke velvetstof met gesofistikeerde afwerking is letterlijk een streling voor het oog. Tropicalia is leverbaar in onderstaande tint en in een vintage zwart-wit look.

Nieuw behang in uw interieur?

Toe aan een andere sfeer in huis? Dit creëert u gemakkelijk met nieuw behang. Neem contact met ons op en we helpen u graag of dit nu telefonisch, digitaal of in onze showroom in Gorinchem is.

Reactie plaatsen