Kussens

Kussens en plaids

Heeft uw nieuwe bank standaard kussens en net niet de looks zoals hij ze had op het moment dat u hem in de showroom zag staan? Is uw bestaande zithoek wat saai en heeft deze net even iets extra’s nodig? Of denkt u terug aan die luxe hotelkamer van uw laatste reis, en ontbreekt deze sfeer in uw eigen slaapkamer?


Uw persoonlijke kussens samengesteld uit vooruitstrevende collecties

Creëer nu uw persoonlijke kussen of plaid bij QiiD.


De prachtige en vooruitstrevende collecties van onder andere, ZINC, Zimmer + Rohde en Sahco Hesslein welke een diversiteit aan patronen, prints en texturen hebben, zijn zo ontworpen dat zij uw interieur op een mooie en elegante manier verfraaien. Een kussen in zijn geheel gemaakt van dezelfde stof, of juist de voor en achterzijde in een ander dessin om de diversiteit in uw interieur alleen maar groter te maken behoord allemaal tot de mogelijkheden. En twijfelt u over de afmeting en moeten ze nu vierkant of juist rechthoekig worden, zelfs daar denken wij met u over mee.Kussen ZC379-02-tobia-multi-50cm-piped-cushion-multi_00

Kussen ZC379-02-tobia-multi-50cm-piped-cushion-multi_00


Kussen ZC379-01-tobia-cushion-bardiglio_00

Kussen ZC379-01-tobia-cushion-bardiglio_00


Kussen ZC384-07-fontaine-cushion-mercury_01

Kussen ZC384-07-fontaine-cushion-mercury_01


Heerlijke zachte plaids in een bontlook

En wanneer u zich met een kop koffie, thee of heerlijk glas wijn nestelt tussen de kussens op uw bank, is het dan niet een heerlijk en comfortabel gevoel om een plaid over uw koude voeten heen te trekken? Zo hebben wij onder andere heerlijke zachte plaids in een bontlook welke gevoerd zijn met een elegante satijn achtige stof. Door het gebruik van natuurlijke kleuren en markeringen zijn deze plaids zeer realistisch en haast niet van echt te onderscheiden. Maar ook de traditionele plaids welke in allerlei dessins kunnen worden doorgestikt en vervolgens in combinatie met een aantal prachtige en decoratieve kussens op uw bed worden gedecoreerd behoren tot de mogelijkheden.


Plaid Zinc

Plaid Zinc


Plaid Zinc

Plaid Zinc


Plaid Zinc

Plaid Zinc


Deskundig advies, natuurlijk krijgt u dat!

In onze showroom kunt al diverse bijzondere combinaties bekijken en direct mee naar huis nemen. Indien dit niet aan uw wensen voldoet, stellen wij samen met u, in een handomdraai een aantal prachtige combinaties voor u samen. Omdat alle kussens en plaids maatwerk zijn, behoren de standaard kussens tot het verleden en zal uw interieur hierdoor een extra persoonlijke en unieke uitstraling krijgen. Ook benieuwd geworden naar welke combinatie in uw interieur het beste past? Kom dan snel een kijkje nemen in onze showroom in Gorinchem (kussens en plaids).