Kvadrat

Kvadrat

Kvadrat

De meubel- en gordijnstoffen van Kvadrat zijn een begrip, al sinds 1968. Het Deense merk produceert kwalitatief hoogstaand textiel en textiel gerelateerde producten voor architecten, meubelmerken en particulieren wereldwijd. De toewijding in kleur, kwaliteit en innovatie komt prachtig naar voren in hun collecties. Op het gebied van textielontwerp en –innovatie zijn ze grensverleggend. Kvadrat werkt samen met ‘s werelds meest getalenteerde architecten en ontwerpers als: Raf Simons, Ronan en Erwan Bouroullec, Doshi Levien en Patricia Urquiola.


Volgens Kvadrat hebben stoffen een cruciale rol in de beleving van een ruimte. Het merk voegt dan ook graag warmte, kleur en structuur toe aan zowel woonhuizen als publieke ruimtes. In verschillende productlijnen worden kwaliteit, eenvoud en innovatie samengebracht. Van exclusieve meubelstoffen tot unieke gordijnen en hoogwaardige tapijten.

De vloerkleden van Kvadrat zijn te herkennen aan de zuivere en tijdloze designs, zoals bijvoorbeeld de Vintage Without Fringes. Dit ontwerp is met de hand geweven en redelijk vlak, waardoor het makkelijk toe te passen is onder een eettafel of bed. Vintage Without Fringes is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelands wol en verkrijgbaar in maar liefst 28 verschillende kleuren. Daarnaast is het ook nog eens verkrijgbaar in vierkante, rechthoekige en ronde vormen.


www.kvadrat.dk/en