Limited Edition Agate

Limited Edition vloerkleden trekken, dankzij hun exclusieve kwaliteit en onderscheidend design de aandacht. De eeuwenoude geschiedenis van textiel is verweven met Zuidwest-Vlaanderen. De regio Moeskroen, waar Limited Edition is gevestigd, heeft een lange textielgeschiedenis met een onschatbare expertise. Dit resulteert in puur vakmanschap, wat wordt gecombineerd met alle hightech innovaties van vandaag de dag.

Limited Edition Agate

Agate

De complexe lagen van de kleurrijke agaatsteen vormde de inspiratie voor dit prachtige, getufte tapijt. De agaattrend weerspiegelt een fascinerende creatie van moeder natuur.

Agaat is een kleurrijke variant halfedelsteen en wordt vaak in sieraden verwerkt. Agaat bestaat uit kwarts kristallen en komt in veel kleuren voor. De steen is vernoemd naar de rivier de Achates in Sicilië, waar ze veel voorkomen. Vroeger al werd de steen beschouwd als brenger van bescherming en fortuin en werd daarom veel verwerkt in sieraden. 

Agate vloerkleed

De ontwerpers en ambachtslieden van Limited Edition hebben met het Agaat vloerkleed een waar kunstwerk afgeleverd. Bijzonder is de beweging van het lijnenspel in dit prachtige getufte tapijt. 

Het kleed is leverbaar in diverse varianten. Zo is er een getextureerde hoge en een gladde, laagpolige variant, maar ook qua vorm zijn er diverse mogelijkheden. Er zijn ronde en rechthoekige uitvoeringen, maar ook organische kiezelvormen.

Agate bestaat grotendeels uit wol, maar er is ook zijde, polyamide, linnen en een kleine hoeveelheid mohair toegevoegd. 

Het kleed wordt op maat gemaakt (maximale afmeting: 4,85 x 9,9 m) in zes verschillende kleuren. De tekening, vorm en kleur van dit product kunnen gepersonaliseerd worden

Limited Edition Agate

Limited Edition & Qiid

Qiid is dealer van Limited Edition en beschikt dan ook over veel stalen. Daarnaast hebben wij ook kleden van dit merk op showroom liggen. Benieuwd naar Limited Edition? Kom eens langs en ontdek dit Belgische merk zelf.

Reactie plaatsen