Limited Edition, Luxe vloerkleden op maat
21 december 2020 

Limited Edition, Luxe vloerkleden op maat

Het is aftellen tot we weer open mogen in deze, normaalgesproken, gezelligste maand van het jaar. Maar in de tussentijd zitten we niet stil, we zijn ‘’gewoon bereikbaar’’ en het is mogelijk om een afspraak te maken voor advies aan huis. Op deze manier hopen wij u toch op een verantwoorde manier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook blijven wij u via Instagram en onze website inspireren met onze mooie collecties. In dit blog aandacht voor de prachtige vloerkleden van Limited Edition.

Limited Edition

100% ontworpen en gemaakt in België

De collecties van Limited Edition worden in België ontworpen en gemaakt. Het talentvolle ontwerpteam staat onder toezicht van creatief directeur en oprichtster, Katia Dewitte. Tijdloze elegantie en een heldere visie op de toekomst zijn voor haar van groot belang. Katia reist normaal gesproken veel over de wereld, wat haar inspiratie geeft om de collecties te ontwerpen. Gepassioneerd door kleuren en texturen, weet ze keer op keer de mooiste collecties neer te zetten.

100% gerund door familie

In de loop van tijd is Limited Edition uitgegroeid tot een internationaal merk, met meer dan 200 medewerkers, showrooms in Parijs en Brussel en een indrukwekkende lijst van prestigieuze klanten en projecten. Toch spelen lokale partijen en een persoonlijke benadering een belangrijke rol. Katia deelt een passie voor interieurontwerp en runt het bedrijf samen met haar man, Philippe Hanet, en broer, James Dewitte.

Collectie

De collectie van Limited Edition bevat te veel vloerkleden om hier te presenteren, daarom delen we een inspirerende selectie.

Tonic Pure

Gemaakt van een combinatie van wol en zijde, in een zeer breed scala aan kleuren met nieuwe kaki’s en nude kleuren, kan Tonic worden gekozen als Pure zonder design of in het aantrekkelijke Afrikaanse Nomad-ontwerp.

Limited Edition

Maestro Bloom

Vanwege de zeer succesvolle Maestro-kwaliteit heeft Limited Edition een ontwerp gecreëerd dat een bloemenveld suggereert en terecht Bloom wordt genoemd.

Limited Edition

Maestro Stream

Maestro Stream is een andere uitbreiding op de Maestro-familie. De mate waarin een lichtspel tussen mat en glanzend een blijvende indruk kan maken, illustreert Maestro Stream met verve. Voor dit handgetufte vloerkleed van superieure kwaliteit combineert Limited Edition een matte lussenpool met een glanzend gesneden pool. De keuze uit de 28 kleuren Queensilk in de mix van 50% wol en 50% zijde maken de mogelijkheden eindeloos.

Limited Edition

Genesis

Een heel natuurlijk vloerkleed dat past bij verfijnde huizen, maar in een roze zalmkleur juist past bij de meer gewaagde interieurs. Het ontwerp is geïnspireerd op de mooie kleuren en wolken die we zien als we naar de lucht kijken als de zon gaat schijnen na een regenbui.

Limited Edition

Artisian

De Abaca-plant, ‘Musa Textilis’, is familie van de bananenboom, afkomstig uit de Filippijnen. De vezel werd oorspronkelijk gebruikt voor het maken van touwen. De Limited Edition ‘Abaca’-tapijten zijn met de hand geweven en van nature duurzaam en glanzend.

Limited Edition

Samba Synergy

Voor de nieuwe Samba Synergy-lijn haalt Limited Edition inspiratie uit etnische patronen en tropische trends, maar ook uit zijdezachte glans, trendy kleuren en intrigerende effecten. Het eindresultaat zijn op maat gemaakte vloerkleden met een eigentijdse twist die u een zacht, weelderig gevoel onder uw voeten geven.

Limited Edition

Limited Edition & QiiD

Naast de ‘’standaard’’ collectie is het bij Limited Edition ook mogelijk uw vloerkleed naar wens samen te stellen. Uiteraard adviseren wij u graag bij het combineren van kleuren, structuren en materialen.

Reactie plaatsen