Limited Edition nieuwe collectie 2023
13 maart 2023 

Limited Edition nieuwe collectie 2023

Het Belgische merk Limited Edition heeft onlangs een nieuwe collectie uitgebracht die zowel opvallend als stijlvol is. Deze collectie is ontworpen met oog voor detail en met gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de vloerkleden niet alleen mooi ogen, maar ook nog eens heerlijk aanvoelen.

LE Allegro high

Allegro High

Allegro High heeft een prachtige gelaagdheid en, zoals de naam al doet vermoeden, een hoge pool. Dit vloerkleed kan op maat worden gemaakt en is getuft van 100% wol. Allegro is ook verkrijgbaar met een lage pool; Allegro Low.

Limited Edition Cosmic Gala

Mineral

Dit is Mineral Ivory Walnut, gemaakt van 100% wol. Mineral is ook leverbaar in de kleuren Latte en Taupe Gray.

Limited Edition Cosmic Gala

Cosmic Gala

De details zijn niet de details, ze maken het design. Dit gaat zeker op voor de nieuwe Limited Edition Cosmic Gala. De Cosmic Gala wordt uitgebracht in een zachte Macadamia-notentint en een meer ingetogen blauwgroene ‘’Viridian’’.⁠


Limited Edition abstract

Abstracte

De Abstracte Cream is verkrijgbaar in een rechthoekige, organische en ronde vorm. Dit kleed is ook voor 100% gemaakt van wol en heeft een uniek, uitgesproken design, waardoor het een eyecatcher in elk interieur is. 


Limited Edition Retro Chic

Retro Chic

Retro Chic heeft een uitgesproken Retro design en is gemaakt van een exclusieve materiaal mix. Dit kleed bestaat voor 50% uit wol en voor 50% uit het exclusieve materiaal Seasilk, een biologisch zeewier. Hiermee zet Limited Edition telkens koers naar nog duurzamere producten. Dit vloerkleed is leverbaar in vele vormen en kleurcombinaties.

Limited Edition Glam

Glam

Glam is een geweven kleed gemaakt van 60% wol, 4,9% katoen, 27,1% linnen, 3,1% zijde, 4,8% polypropyleen, 3% polyamide, 0,9% acryl, 2,1% polyacryl. Dit vloerkleed kan op maat worden gemaakt.


Limited Edition Astral

Astral Chromatic

Limited Edition introduceert dit seizoen ook de glanzende, ultrazachte Astral Chromatic. Een effen getuft vloerkleed van 100% tencel, in de kleur ''dégradé''., een selectie van kleuren uit de LE Designer-box.

Limited Edition Atoll

Atoll

Atoll is een organisch vloerkleed in de vorm van een weelderig bloemen patroon. Dit kleed is leverbaar in drie organische vormen en in drie kleuren.

Limited Edition Callisto Chromatic

Callisto Chromatic High

De ellipsvormige Callisto Chromatic High in de kleur Pearl Pecan. Callisto Chromatic High bestaat voor 100% uit wol. Wanneer u liever een cirkelvormige versie wenst in plaats van deze organische ellips, heeft Limited Edition deze zowel in Jade Violet-tinten als in Copper Lizzard.

Meer zien van deze schitterende collectie? QiiD is officieel dealer van Limited Edition en kan u alles vertellen over de nieuwe collectie. Ook kunt u de kleuren, materialen en vormen zelf in onze showrooms ervaren.

Reactie plaatsen