LE Carpet

Limited Edition

Limited Edition


Limited Edition is een trots familiebedrijf, dat door de jaren heen is uitgegroeid tot geliefd merk binnen de designwereld. Met showrooms in steden als Parijs en Brussel en een indrukwekkende lijst van prestigieuze klanten en projecten heeft dit Belgische merk internationale allure. Katia Dewitte, haar man Philippe Hanet en broer James Dewitte delen een passie voor interieur en runnen samen het bedrijf.


100% Belgisch

Kenmerken voor de Limited Edition collectie is, al bijna 30 jaar, de tijdloze elegantie in elk ontwerp. Ieder kleed wordt ontworpen en geproduceerd in België. De ambachtelijke productieprocessen worden in eigen beheer uitgevoerd.


Katia Dewitte is creatieve director en leidt het Limited Edition ontwerpteam. Ze brengt veel tijd door in het buitenland en doet tijdens haar reizen inspiratie op voor nieuwe kleden. Haar passie voor kleuren en texturen komt prachtig samen in de ontwerpen voor Limited Edition. Katia is niet bang om creatieve, unieke designs te bedenken met opvallende kleuren. De collectie bevat dan ook diverse uitgesproken en opvallende ontwerpen van mooie materialen als linnen, katoen, tencel en wol.


www.le.be