Loft 79

Loft 79

Loft79


Loft 79 voert een ruime collectie gordijnstoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de interieurstijlen basic, modern en landelijk. Aangevuld met een collectie hoogwaardige uni gordijnstoffen die qua kleur en structuur perfect te combineren zijn. Loft 79 staat voor toegankelijke luxe en uitstekende kwaliteit. De collectie is geïnspireerd op het leven in de stad en kenmerkt zich door een internationale allure, eigentijdse look & feel en no nonsens materialen die luxe ogen, maar ook onderhoudsvriendelijk zijn.


Het merk is gespecialiseerd in inbetween stoffen die kleurecht, zo goed als krimpvrij en daarnaast ook nog eens makkelijk te wassen zijn. Ideaal voor woningen met veel daglicht. In de collectie vindt u veel inbetweens, maar ook dichte stoffen. De 6829 is een mooi voorbeeld van een vitrage stof. Deze vitrage stof is er in wit, creme en een beige tint.

De 6923 is juist een gesloten stof. Het patroon en de prachtige glans geven de stof een luxe uitstraling, mooi toepasbaar in bijvoorbeeld de slaapkamer. Dit ontwerp is er in maar liefst zeventien verschillende kleuren, zo kunt u voor een uitbundige kleur gaan of juist wat meer ingetogen.


Artex

Loft79 maakt evenals De Ploeg, Artelux en Kendix deel uit van Artex. Artex maakt sinds 1990 onderdeel uit van de internationale Hunter Douglas Group . Hier vallen merken als Luxaflex en Sunway ook onder.


Artex produceert voornamelijk interieurtextiel en zonwering. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met internationale allure.


www.loft79.nl