Luxaflex inspireert en innoveert
09 mei 2016 
in Primeur

Luxaflex inspireert en innoveert

Luxaflex inspireert en innoveert. Met de introductie van twee nieuwe zonweringscollecties, laat Luxaflex zien zich volledig te kunnen aanpassen aan de nieuwste interieurtrends.

Luxaflex

Luxaflex

Nieuwe rolgordijn collectie

Met de introductie van de nieuwe rolgordijn collectie creëert Luxaflex smaakmakers voor uw interieur. Prints van speelse bladeren, kleurrijke patronen en spannende kleuroverlopen ontbreken niet.

De rolgordijnencollectie van Luxaflex biedt diverse exclusieve stoffen, met name in de Boutique-collectie die jaarlijks vernieuwd wordt en daardoor steeds de laatste interieurtrends volgt.
Een van deze nieuwe dessins is de Transit. Dit is een 200 centimeter breed patroon met verticale strepen waarin bij elkaar passende kleuren in elkaar overlopen. Luxaflex speelt met het dessin Transit in op de interieurtrend “Degradé”, die zich kenmerkt door in elkaar overlopende kleuren.
Naast deze degradé-patronen biedt Luxaflex ook doeken met afbeeldingen die zorgen voor een wat speelser interieur. Momenteel is het populair om veel met natuurdessins te werken in huis, bijvoorbeeld op behang, kussenslopen en schilderijen. Luxaflex biedt de optie om het huis kleurrijker en speelser te maken met rolgordijnen met dit soort dessins. Roze bloemen, witte stenen, groene planten en bladeren: met deze prints voelt het alsof de lente in je huis is! Het is zelfs zo dat een aantal dessins zonder problemen aansluiten bij de nieuwste gordijncollectie van de Ploeg waar wij enkele weken geleden al een blog over hebben geschreven.

Uiteraard ontbreken de klassieke unidoeken ook niet in de nieuwste rolgordijncollectie van Luxaflex. Door voor een uni doek te kiezen, creëert u rust in uw woning. Een trend is momenteel om alles zo dicht mogelijk bij de natuur te houden door hout te gebruiken, met dessins van planten te werken en gebruik te maken van natuurtinten in uw interieur. Daarom heeft Luxaflex ook nieuwe doeken geïntroduceerd met aardetinten.

Luxaflex

Luxaflex

Nieuwe houten jaloezie collectie

Met de nieuwe collectie houten jaloezieën van Luxaflex speelt Luxaflex in op de trend Jungle Fever. In menig interieur zijn patronen van bladeren, hout en insecten, maar ook veel planten, aardse tinten en natuurlijke materialen te vinden. Hierdoor is de nieuwe collectie toepasbaar voor zowel de trendy huisinrichting als voor liefhebbers van een klassiek interieur met een nieuwe twist.

Traditionele houten jaloezieën worden nog verder verfijnd met de nieuwe afwerkingen Shine, Splash en Art. Deze nieuwe afwerkingen zijn subtiele wijzigingen die een compleet andere uitstraling kunnen geven aan uw interieur wanneer het zonlicht er doorheen schijnt. Shine lamellen zijn voorzien van een sterke glans laag en geven het interieur een luxueuze uitstraling. Splash lamellen geven dankzij een willekeurig patroon van verfspatten juist een speels en licht effect. De Art lamellen zijn met de hand geverfd en hebben een opvallend en artistiek kleurverloop. Zo zijn er bijvoorbeeld ‘dip-dye’- varianten waarbij de bovenste helft van de latten witgelakt zijn en de onderste helft de ruwe houtkleur behoudt. Alle lamellen zijn nu ook beschikbaar in een 50 en 70 millimeter variant, zodat raampartijen tot wel drie meter breed kunnen worden overbrugd. Alle jaloezieën zijn leverbaar met een mono-commando kettingbediening, die zorgt voor een makkelijke bediening, ook bij grotere oppervlakken.

Luxaflex

Luxaflex

Maickel de Ruijter
Door

Maickel de Ruijter

op 28 Oct 2016

Hoi Wilco, Wat een fijne blog! Heerlijk leesbaar en zeer duidelijk. Zelf ben ik erg fan van unidoeken, omdat ze (zoals jij aangeeft) veel rust geven binnen het huis. Ik ben minder fan van de houten jaloezien, maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak. Groet, Maickel

Reactie plaatsen