Luxaflex komt met geheel vernieuwde elektrische beleving: Powerview
31 mei 2016 
in Primeur

Luxaflex komt met geheel vernieuwde elektrische beleving: Powerview

Luxaflex toont op Interio een geheel nieuwe elektrische beleving als het gaat om binnenzonwering en het gebruik daarvan. Moest je vroeger nog elk product langs om het te sluiten of te openen, nu kunnen alle producten draadloos worden aangestuurd met je telefoon.

Compleet elektrische bediening van je Luxaflex binnenzonwering

Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een hub en een daarvoor geschikt product van Luxaflex.

Gemak dient de mens zal Luxaflex gedacht hebben. Na al die jaren van ontrafelen van touwtjes, is het er nu eindelijk van gekomen. Compleet elektrische bediening van je binnenzonwering. Hieronder de meer uitgebreidere beschrijving.

Powerview

Met PowerView Motorisation van Luxaflex, wordt de mooiste raambekleding nu ook de slimste. Dit innovatieve draadloze systeem bedient alle PowerView gemotoriseerde raamdecoratie in uw huis. Van een enkele raam tot in het hele huis, in perfecte harmonie.

Remote kit: Afstandbediening

U kunt eenvoudig starten met de speciale Remote Kit: de afstandsbediening die u nodig heeft om uw raambekledingsproduct te bedienen. Deze kan geplaatst worden in een wandhouder maar ook in de speciaal voor Luxaflex ontworpen Pebble (in 7 kleuren beschikbaar). Met deze afstandsbediening kunt u een of meerder producten bedienen.
Maar hiermee is uw mooiste raambekleding zeker nog niet de slimste. Hiervoor heeft u namelijk ook de PowerView Hub nodig, deze hub sluit u aan op de wifi router in uw huis en vormt het centrale brein van het PowerView systeem. Hij slaat aangepaste instellingen op, activeert programmeringen en vormt het centrale controlepunt voor alle raamdecoratie in uw huis. Met de Hub kunt u ook de samenwerking aangaan met scene controller en de speciaal door Luxaflex ontworpen gratis PowerView Motorisation App. Dankzij deze innovatieve app kunt u met u smartphone of tablet, thuis of onderweg uw raamdecoratie bedienen. Deze app is georganiseerd in vijf niveaus en daarom eenvoudig in te richten: producten, kamers, scenes, tijdschema’s en remote connect. Nadat de Hub is aangesloten op het thuisnetwerk worden de raamdecoratieproducten die geïnstalleerd en ingeschakeld zijn automatisch gelinkt in deze app. Vanaf dat moment kunt u kamers en scenes gaan creëren. Door middel van kleurenthema’s en pictogrammen kunt u iedere kamer uniek maken en aan uw voorkeuren aanpassen. Op het moment dat u de kamers heeft gecreëerd en de geïnstalleerde raamdecoratie daarmee heeft gelinkt kunt u deze gaan bedienen via de PowerView App.

Scenes programmeren met de hub

De app heeft nog een functie, namelijk het maken van scenes: wat is het heerlijk om gewekt te worden door de eerste zonnestralen, of na een lange en vermoeiende werkdag thuis te komen en direct te kunnen genieten van optimale privacy. Per geplaatst product kunt u een scene creëren en vervolgens een tijdsplanning te geven. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen de raamdecoratie in de slaapkamer om 07.00 uur open te laten gaan en ze om 22.30 uur weer te laten sluiten. Wanneer u alle raamdecoratieproducten voorzien heeft van een kamer en/of scene kunt u ook gebruik maken van de SceneController: u hoeft dan niet met uw telefoon of tablet in de weer te zijn, deze SceneController kunt u laten configureren met de Powerview App waardoor de scene namen op de SceneController kunnen worden weergegeven.
Als laatste functie is er nog de RemoteConnect, met deze functie kunt u overal ter wereld waar u een internetverbinding heeft uw raamdecoratie bedienen. Bijvoorbeeld dat u in de winter uw op het zuiden gerichte shades opent om te kunnen profiteren van gratis warmte van de zon, of wanneer u op een zomerse dag bent vergeten de shades dicht te doen, u ze op afstand sluit om uw woning koeler te houden.

Nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie, kom dan naar een van onze showrooms voor een demonstratie en verdere uitleg. Onze adviseurs hebben allen met een goed gevolg de Luxaflex training doorlopen en zijn hierdoor optimaal in staat u te adviseren. Het PowerView Motorisation zal vanaf 1 april leverbaar zijn op de producten: Silhoutte, Plisse & Duette, Rolgordijnen en Twist Shades, vanaf September 2016 zal het systeem worden uitgebreid op de andere producten en vanaf Januari 2017 zijn alle Luxaflex raamdecoratieproducten aan te sturen via PowerView Motorisation.

 

Reactie plaatsen