Luxaflex: Twist en Facette shades
16 oktober 2016 
in Primeur

Luxaflex: Twist en Facette shades

Met dikgedrukte letters kondigt Luxaflex het volgende nieuws aan: Facette & Twist Shades: POWER in een oogopslag. Luxaflex heeft de bestaande collectie van deze twee producten nauwkeurig onder de loep genomen en deze samengebracht in 1 nieuwe collectie. Ook omdat de Facette en Twist Shades elkaar enorm versterken en aanvullen. Wat is er nu precies veranderd binnen deze collecties?

In beide gevallen is de hardware van deze collecties nu gelijk aan die van de rolgordijnen, maar wat zijn nu precies de kenmerken en wat is nu het verschil tussen deze producten. Wij proberen het u in dit blog uit te leggen.

Luxaflex twist

Luxaflex twist

 

Twist Shades

Twist Shades, verrassend veel variatie in privacy en sfeer. De collectie heeft 9 nieuwe stofkwaliteiten gekregen en 30 nieuwe stoffen. Zo heeft Luxaflex onder andere een Black-Out stof toegevoegd aan de collectie, deze geeft meer privacy en een verduisterend effect, wel is het belangrijk op te weten dat dit product nooit 100% verduisterend kan en zal zijn. Ook heeft Luxaflex decoratieve stoffen toegepast, denk hierbij bijvoorbeeld aan toevoegingen als de Copper en Silver, kleurtonen die momenteel helemaal hot en trendy zijn. Helemaal hip en trendy zijn de “Design Shapes”, deze geven de twist rolgordijnen een extra 3D dimensie. Het invallende licht wordt hierdoor gebroken en zorgt voor een verrassend licht- en schaduweffect.pastedGraphic_1.png

Luxaflex twist

Luxaflex twist

Facette Shades

Bij de Facette Shades heeft een complete restyling plaats gevonden. De  hardware heeft een nieuw jasje gekregen, maar ook de doeken in de collectie  hebben actuele kleuren en structuren gekregen. Zo is de oude pitchbreedte van 7mm volledig komen te vervallen maar is er een pitchbreedte van 46 mm toegevoegd. Ervaar hiervan het prachtige effect voor grote ramen. Ook de decoratieve aluminium onderlat met bijpassende ronde eindkapjes voldoet aan de huidige interieurwensen. Facette Shades hebben de unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof.pastedGraphic_2.png

Luxaflex facette

Luxaflex facette

Powerview bedieningsgemak

Als u beide producten zo op het eerste oog als afbeelding ziet, vraagt u zich misschien af wat nu precies het verschil is bij deze stoffen. Wij leggen het u uit. Facette Shades schakelen alleen aan de onderzijde, terwijl Twist Shades dit van onder naar boven blijft doen. De Twist Shades doeken zijn stijver dan de Facette Shades doeken, waardoor de Facette Shades een meer stoffen karakter hebben. De Facette Shades hebben een chiquere uitstraling en minder moire dan de Twist Shades omdat de stoffen dichter op elkaar zitten. Facette Shades zijn exclusief verkrijbaar bij Luxaflex.  Beide producten zijn nu ook bedienbaar met PowerView.

Luxaflex facette

Luxaflex facette

Graag nodigen wij u uit in een van onze showrooms om kennis te maken met deze collectie zodat u bovenstaande verschillen ook zelf kunt ervaren.

Reactie plaatsen