Luxaflex

Luxaflex


Ze wilden iets nieuws, iets compleet anders. In 1951 introduceerde Joe Hunter en Henry Sonnenberg de horizontale jaloezieën in Europa onder de naam Luxaflex. Met hun bedrijf: de “Hunter Douglas Machinery Corporation” ontwikkelde ze een innovatieve giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium raambekleding.


Dankzij het uitstekende ontwerp en de functionaliteit werden de horizontale jaloezieën in korte tijd bijzonder populair. Tot op de dag van vandaag is Luxaflex doorgegaan met het introduceren van nieuwe, innovatieve producten, denk bijvoorbeeld aan de Duette Shades en Silhouette Shades.

Vernieuwend was ook de mogelijkheid om Luxaflex producten met PowerView te bedienen. Dat wil zeggen dat de producten op een accu zijn aangesloten en te bedienen zijn via een afstandsbediening of uw smartphone. Ook is het mogelijk om uw raambekleding op elektriciteit aan te sluiten, waardoor er geen accu nodig is.


Inmiddels is de collectie van Luxaflex uitgebreid met binnenzonwering, horren en buitenzonwering. De binnenzonwering collecties bevatten uiteenlopende typen raambekleding als; jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, gordijnen, shutters en Shades. Stuk voor stuk op maat gemaakte producten. Daarbij zijn de meeste Luxaflex producten naar wens samen te stellen, u kunt dan denken aan design, kleur, materiaal, dikte en verschillende bedieningssystemen.


Bij Home QiiD werken we veel met de houten jaloezieën van Luxaflex.

Verkrijgbaar in 50 mm en 70 mm breed, in houtlook, wit of juist gekleurd.

Deze collectie is zelfs naar wens te kleuren in iedere gewenste RAL-kleur, zodat de jaloezieën perfect matchen bij uw raamkozijn.


www.luxaflex.nl