Maak kennis met de tapijten van JoV
19 oktober 2020 

Maak kennis met de tapijten van JoV

Wat wij het liefst doen is u helpen uw interieur zo mooi mogelijk aan te kleden. Allesbehalve standaard, maar persoonlijk met advies op maat. Wij werken met de mooiste materialen en merken en inspireren graag met sfeervolle beelden. In dit blog delen we enkele prachtige tapijten van JoV.

Het Belgische JoV produceert hoogwaardige tapijten van natuurlijke materialen. De tapijten worden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen zoals zijde, wol, linnen, mohair en katoen. Handgetuft, handgeweven, handgeknoopt of gebreid met veel aandacht tot in het kleinste detail. Gemiddeld zitten er in een vierkante meter wel 5 uur handwerk! Bij elke stap in het productieproces staat flexibiliteit centraal, van timing en levertermijn, tot de creatie van een exclusief tapijt, naar persoonlijke voorkeur. Onderstaand enkele kwaliteiten uit de exclusieve JoV collectie.

Anke

Het sfeervolle tapijt Anke is samengesteld uit mohair en Nieuw-Zeelandse wol. Op maat verkrijgbaar in talloze kleuren en 3 poolhoogten.

JoV karpet

Soft

Zacht dankzij het materiaal lyocell, hoogkwalitatief garen gesponnen uit de houtpulp van eucalyptusvezels. Een tapijt met een prachtige glans, dat bovendien waterbestendig is. Verkrijgbaar op maat in 2 poolhoogtes en ontelbaar veel kleuren.

JoV karpet

Palm

‘’Summer Vibes’’ met het nieuwe handgemaakt Palm tapijt, waarin linnen en lyocell gecombineerd worden.

JoV karpet

Eugenice

Een Berber beauty met een patroon van golvende lijnen. Een moderne versie van het authentieke Berber vloerkleed. Het sterke, glanzende linnen geeft het vloerkleed een nonchalante, ongedwongen uitstraling.

JoV karpet

Triad

Schakelkettingen zijn een terugkerend thema in de Art Deco. Triad toont een sieradenpatroon vertaald naar een ritmisch ontwerp. De lijnen zijn loodrecht en handgetuft. Deze techniek begint met het tuften van lijnen in dikke Nieuw-Zeelandse wol, gevolgd door het opvullen met glanzende lyocell.

JoV karpet

Perspective Stripes

Een kleurrijk handgetuft tapijt van 100% linnen naar ontwerp van Ben Beirens

JoV karpet

Esther

Handgeweven tapijt van wol leverbaar in 2 varianten.

JoV karpet

JoV & QiiD

Benieuwd geworden naar JoV? Ontdek het merk zelf in onze showrooms en vraag naar de mogelijkheden en stalen.

Reactie plaatsen