Meet Japan by Villa Nova
06 oktober 2016 

Meet Japan by Villa Nova

Dit najaar brengt Villa Nova weer een aantal nieuwe collecties. In deze blog laten wij u kennis maken met deze collecties, die gekleurd zijn in veelzijdige tinten, bedrukte stoffen, borduursels, decoratieve weefstoffen en uiteraard mogen de mooie uni stoffen niet ontbreken. Deze keer maken we een reis naar Japan gaat u met ons mee?

Villa Nova

Villa Nova

Japanse kunst en motieven

De collectie Hana is geïnspireerd op decoratieve Japanse kunst en motieven. De plant die de Japanners al eeuwenlang fascineert is in deze collectie als uitgangspunt gebruikt. Met weelderig slingerende takken en prachtige bloementrossen, is de blauwe regen perfect vastgelegd in deze collectie. Als een waar inktschilderij is deze print op de stof gedrukt. De collectie wordt verder aangevuld met bedrukte bloemen in batikstijl, uitgevoerd in een prachtig doorschijnende en lichtgewicht linnen. Binnen deze collectie vind u ook nog een kleine selectie van meubelstoffen met kleinere patronen en een behangcollectie die perfect met elkaar samen gaan en duidelijk de fascinatie voor Japan weergeven.

Villa Nova

Villa Nova

Wilde zijde

Door zijn losvallende textuur doet de collectie Kendari u denken aan een wilde zijde. Deze uni stof met een zorgvuldig  gekozen kleurpalet van subtiele neutralen en natuurlijke tinten tot heldere edelsteenkleuren is hierdoor in ieder interieur toepasbaar.

Villa Nova

Villa Nova

Wasbare satijnstof

Een soepele, losvallende, kamerhoge en ook nog eens wasbare satijnstof. Villa Nova heeft hem gevonden en noemt deze in zijn huidige collectie ‘Siena’. Dit elegante satijn is niet alleen perfect voor chique gordijnen, maar geeft ook kussens en accessoires extra stijl en glamour.

Villa Nova

Villa Nova

EasyClean stof

De collectie wordt compleet gemaakt met twee uni collecties, uitgevoerd in een EasyClean stof. Kwaliteit Atil is een hoogwaardige fluweel, die is ontworpen om te voorzien in de behoeften van het hectische moderne leven. De stof Cambay is een slijtvast weefsel met een zachte textuur. Beide uitgevoerd in een prachtig kleuren palet. Deze EasyClean stoffen zijn eenvoudig met water te reinigen.

Villa Nova

Villa Nova

Reactie plaatsen