Miinu: geweldige tapijten maken van wereldklasse
08 juni 2016 

Miinu: geweldige tapijten maken van wereldklasse

In 2010 startten Mario Severin en Patrik Salewski met Miinu, met maar één ding in gedachte: geweldige tapijten maken van wereldklasse. ‘Maar kleden? Tapijten? Wat kan er nou interessant zijn aan iets wat zo, tja, plat is?’
Het is zo. We besteden veel minder aandacht aan wat er onder onze voeten ligt dan aan dat wat we aan onze voeten, om onze hals en pols dragen. Een tapijt kan zoveel meer zijn dan een deurmat: een statussymbool, een vriend, een deken voor onder onze voeten, een genot voor onze ogen, inspiratie voor onze ziel. By Miinu houden ze van kwaliteit, in productie en in design, voor klantspecifieke en individuele kleden.

ID 1472 | MNU 44 charcole gray

ID 1472 | MNU 44 charcole gray

Nieuwe collectie

En dan de nieuwe collectie SOUL.WORKS. De nieuwe edities zijn vrij, nieuw, stoutmoedig en doordrenkt met emotie. Dat is wat je ziet in de kleden van Miinu. Geen gepruts. Het gaat er om passie en potentieel samen te brengen en ambacht met het hedendaagse te verzoenen. Kleden die in de wildste dromen ontstaan en op het hoogste niveau tot werkelijkheid gebracht worden.

ID 1470 | MNU 44 pumice stone

ID 1470 | MNU 44 pumice stone

Miinu vloerkleden

Bij QiiD kunt u de gehele collectie vinden en is onze showroom in Gorinchem ook aangekleed met een aantal van deze oogstrelende karpetten. In deze blog laten wij u kennis maken met deze kwaliteiten. Zo is de Tencel flat een waar meesterwerk: zacht, weelderig en uniek, met een vintage look. Tencel wordt gemaakt van eucalyptus hout en verwerkt tot een zachte, soepele vezel, waardoor de stof aanvoelt als zijde, maar zo sterk is als polyester, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vocht absorberend dan katoen. Simpelweg een doorbraak in vezels! De nieuwe generatie met een glansrijke toekomst. De kwaliteit Inspiron inspireert: door zijn glanzende viscose en de mattering van het wol krijgt deze kwaliteit een geleefd uiterlijk. Indien u op zoek bent naar een echte basic kwaliteit dan gaat u dit zeker terug vinden bij de MNU44: door zijn vlakke weving en de modern klassieke wol toepassing gaan we back to nature. Een solide en goede basis, toepasbaar in ieder interieur. Haal binnen naar buiten met de Aero One Vol I, een vloerkleed dat u prima onder uw eettafel neer kunt leggen, maar ook buiten bij uw loungehoek omdat het gemaakt is van polypropyleen. Met zijn vlakke weefstructuur krijgt de Aero One een stoere en technische uitstraling.

ID 1530 | Inspiron antique gold

ID 1530 | Inspiron antique gold

Miinu, waar de ziel werkt

Komt u ook naar onze showroom om deze kleden en de collectie van Miinu te bewonderen? U bent van harte welkom. Miinu, waar de ziel werkt.

ID 1471 | MNU 44 stone gray

ID 1471 | MNU 44 stone gray

Peter Eijsvogels
Door

Peter Eijsvogels

op 26 Jun 2016

Ik zat wat te Googlen en kwam deze foto van jou tegen. Veel veranderd, maar dat ben ik natuurlijk ook. Leuk om te zien dat jij nog steeds binnen bij van der Donk werkzaam bent. Ik groet je.

Reactie plaatsen