Nieuw van Limited Edition
28 februari 2022 

Nieuw van Limited Edition

Niet alleen de collectie van het Belgische Limited Edition is oogstrelend, ook de fotografie inspireert menig interieurliefhebber. Daarom delen we in dit blog enkele nieuwe ontwerpen van het merk.

Astral

Astral is een getuft tapijt van Tencel en voelt aan alsof u op wolken loopt. Dit vloerkleed heeft een magische uitstraling en geeft een gevoel van luxe en comfort.

Limited Edition Agate

Bauhaus Wool Silk

Deze exclusieve collectie bestaat uit vier verschillende ontwerpen die zijn geïnspireerd op tekeningen en schetsen uit het Bauhaus-tijdperk. Elk ontwerp is beschikbaar in twee kleurencombinaties en wordt in België met de hand gemaakt. Bauhaus Wool Silk bestaat voor 60 % uit wol en voor 40 % uit zijde en wordt ambachtelijk met de hand getuft.

Bauhaus Limited Edition

Bauhaus Pure Wool

Bauhaus Pure Wool is eveneens leverbaar in vier verschillende geregistreerde ontwerpen die geïnspireerd zijn op tekeningen en schetsen uit het Bauhaus-tijdperk. Ook deze variant is verkrijgbaar in twee kleurcombinaties en bestaat voor 100% uit wol.

Bauhaus Limited Edition Wool

Cosmic Vista

De speelse, natuurlijke lijnen van Cosmic Vista brengen uw interieur tot leven. Het tapijt doet denken aan het strand. De zorgvuldig getufte materialen als hoogwaardige wol, Tencel en linnen zijn beschikbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren, onderstaand afgebeeld in de kleur White Pepper.

Limited Edition Cosmic Vista

Cosmic Cocoon

De Cosmic Cocoon is een luxueuze eyecatcher met zijn gelaagde oppervlak. Hoogwaardige wol, Tencel en linnen zijn zorgvuldig samengesteld en getuft.

Limited Edition Cosmic Cocoon

Fiji Pure

Eén van de meest tijdloze nieuwe designs is de Fiji Pure. Dit vloerkleed voegt ingetogen luxe toe aan elk interieur. Fiji Pure is hoogwaardige geweven en kan tot wel 20 meter lang op maat worden gemaakt.

Limited Edition Fiji Pure

Spiro

Schoonheid gaat diep, elke getufte laag bouwt voort op de andere en samen vormen zij één prachtig geheel. De lussenpool onderlaag heeft verlopende kleuren. Daarbovenop vormen de lineair gesneden wollen en zijden polen een patroon, met een verfijnde complexiteit die elk exemplaar uniek maakt.

Limited Edition Spiro

Limited Edition & Qiid

Deze nieuwe kwaliteiten in het echt zien en voelen? In onze showrooms hebben wij veel stalen van de Limited Edition collecties. Loop eens binnen of maak een afspraak voor een advies.Reactie plaatsen