Het open Huis Designcenter
15 augustus 2016 
in Primeur

Het open Huis Designcenter

Op steenworpafstand van de A15 en de A27 ligt Het Open Huis Designcenter. In dit prachtige, door architectenbureau Joost P. Bijl ontworpen pand, vindt u alles op het gebied van wonen en design onder één dak. In de indrukwekkende setting van pure, sobere architectuur kunt u op 10.000 m2 op ontdekkingstocht over loopbruggen en doorgangen en valt u van de ene woonbeleving in de andere.
In Het Open Huis Designcenter kunt u voor zowel binnen als buiten al uw wensen kenbaar maken en uw ultieme woondroom werkelijkheid zien worden. QiiD Gorinchem is hier gevestigd met zijn woningtextielafdeling, graag stellen wij in deze blog onze medepartners aan u voor:

Van der Donk Interieur

Van der Donk Interieur

Van der Donk Interieur

Wonen is emotie bij Van der Donk Interieur. Laat u onderdompelen in de uiteenlopende sfeerwerelden van toonaangevende topmerken. Uw wandeling begint bij de Minotti Concept Store en voert u via B&B Italia en MDF Italia, richting de Nederlandse desingmerken Montis en Linteloo. Verder op de route kunt u sfeerproeven bij het Italiaanse Flexform en Cassina. Daarna maakt u naadloos kennis met de prachtige en stijlvolle wereld van Living Divani.
Op de eerste verdieping kunt u ronddwalen tussen de banken en fauteuils van Leolux en Rolf Benz, maar ook kennis maken met Design on Stock. Of het nu gaat om de nieuwste loungebank, die ene designklassieker, een set eetkamerstoelen, interieuradvies óf om een totaalinrichting: het designteam van Van der Donk Interieur bedenkt graag mét u de juiste mix voor úw woonsituatie.

Arclinea

Arclinea

ArcLinea

Met ingang van 1 juli 2016 vindt u de grootste Arclinea showroom van Nederland ook in Het Open Huis Designcenter. Arclinea is een Italiaans design merk dat design keukens levert van het hoogste niveau. De ontwerpen van zijn van de toonaangevende ontwerper Antonio Citterio die ook ontwerpt voor beroemde meubelmerken als B&B Italia. Wat Arclinea echter vooral onderscheidt van andere design keukens is het feit dat de keukens als semiprofessioneel kunnen worden getypeerd. Arclinea is dus een merk voor designliefhebbers met een passie voor koken.

Dacks

Dacks

Dacks

Droomt u van een tuin die exclusiviteit en eigentijdsheid uitademt? En zoekt u smaakvolle design tuinmeubelen die van uw tuinwensen werkelijkheid maken? Bezoek dan eens Dacks Gorinchem
Voor veel mensen houdt de inrichting van hun woning al lang niet meer op bij de achterdeur. In onze habitat speelt de tuin een steeds prominentere rol. Dacks opereert in deze niche. Juist voor diegenen die iets speciaals zoeken voor deze omgeving stellen hebben wij ieder jaar weer een bijzondere collectie design tuinmeubelen samen.

Van Hollandse Bodem

Van Hollandse Bodem

Van Hollandse Bodem

Centraal in de lichte lobby van Het Open Huis Designcenter bevind zich de showroom van Van Hollandse Bodem. Op een overzichtelijke manier laten zij u hun totale collectie Gietvloeren, Woonbeton, Wonderwall en Béton Ciré zien. Door het zo goed mogelijk adviseren en een reëel verwachtingspatroon te scheppen richting onze klanten proberen zij tot een optimaal resultaat te komen. Dat betekent voor u dus een vloer en wandafwerking waar u jarenlang zorgeloos plezier van kunt hebben.

Bang & Olufsen Rivierenland

Bang & Olufsen Rivierenland

Bang & Olufsen Rivierenland

Eén van de ervaringen die u bij een bezoek aan Het Open Huis Designcenter zal opvallen, is de hoogwaardige kwaliteit van de muzikale en visuele ondersteuning van deze bijzondere designomgeving. Bang & Olufsen Rivierenland heeft de moed om het alledaagse in twijfel te trekken en op zoek te gaan naar verrassende en duurzame ervaringen. Of het nu gaat om een enkele installatie of een volledige integratie van luister- en kijkapparatuur in uw persoonlijke woon- of werkomgeving: bij Bang & Olufsen Rivierenland bent u aan het juiste adres. Uw wensen worden vertaald naar gedegen advies op maat. Dit kan in de showroom, maar ook bij u thuis of in uw werkomgeving. Bang & Olufsen Rivierenland bezit een zeer onderscheidend en exclusief assortiment televisies, muzieksystemen, luidsprekers, telefoons en multimediaproducten die technologische uitmuntendheid weten te combineren met emotionele aantrekkingskracht. Daarnaast kunnen ze dit perfect combineren met Apple-producten en Domotica-systemen.

Nilson beds by QiiD Gorinchem

Nilson beds by QiiD Gorinchem

Nilson Beds by QiiD Gorinchem

Over de hele wereld genieten mensen van het geweldige comfort van Nilson bedden. Voor veel particuliere klanten leverde Nilson bedden, hoofdborden en accessoires zoals meubelen en bedlinnen. Alle producten zijn gemaakt naar wens van de klant, in gewenste comfort, maat en uitvoering. Vanaf 6 september 2016 kunt u in Het Open Huis Designcenter terecht bij Nilson Beds by QiiD Gorinchem. U kunt dan in alle rust en in de sfeer van een luxueuze hotelkamer proef liggen op de verschillende bedden. Naast proef liggen zijn wij u natuurlijk graag van dienst met een passend advies en beantwoorden wij al uw vragen. Wij maken graag van uw slaapkamer niet alleen een plek om tot rust te komen, maar ook met de perfecte beleving.

Het Open Huis Designcenter

Het Open Huis Designcenter

Kortom: Van designmeubels tot (maat)keukens, van woontextiel tot verlichting, van woonaccessoires tot beeld & geluid, van gietvloeren en wandafwerking tot slaapkamers: in Het Open Huis Designcenter kunt u voor zowel binnen als buiten al uw wensen kenbaar maken en uw ultieme woondroom werkelijkheid zien worden. Laat u onder het genot van een kopje Italiaanse koffie inspireren en adviseren.

Reactie plaatsen