Perletta header

Perletta

Perletta


Bij Perletta staan handgeweven vloerkleden centraal. De vloerkleden worden wereldwijd geproduceerd, maar het grootste deel wordt in Marokko gemaakt. Hier worden de vloerkleden, stuk voor stuk met de hand geweven op authentieke weefgetouwen. Dit gebeurt uiteraard duurzaam, in een goede, gezonde leef/werk omgeving. Perletta is dan ook aangesloten bij het Fair Trade Label ‘’Step’’.


Perletta vloerkleden zijn te herkennen aan de stoere uitstraling en de verschillende structuren. Hun karakter hebben deze vloerkleden met name te danken aan het materiaalgebruik. De kwaliteit Roundabout bijvoorbeeld heeft veel structuur, warmte en een stoere uitstraling, dankzij het gebruik van Nieuw-Zeelandse wol. Wat de naam van dit kleed misschien al doet vermoeden, Roundabout kan alleen rond worden gemaakt. Dit is één van de weinige kwaliteiten die daadwerkelijk rond geweven kan worden.


Daarnaast worden er ook vloerkleden gemaakt met Eucalyptus garen in combinatie met Nieuw-Zeelandse wol. Wanneer deze materialen worden gecombineerd geeft dit een luxe, maar ook zachte uitstraling. Dit is mooi te zien in de kwaliteiten Bormio en Moritz.


Om uw interieur helemaal af te maken, biedt Perletta de mogelijkheid om vloerkleden op maat, in de gewenste kleur met de gewenste structuur te maken.

www.perletta.com