De Ploeg: Nieuwe collectie 2016
10 maart 2016 

De Ploeg: Nieuwe collectie 2016

Ook de Ploeg heeft voor 2016 een nieuwe collectie gelanceerd. Deze keer gordijnstoffen met de focus op zacht en slow living: leven en wonen met de aandacht voor de wereld om je heen. Een interieur waar de nadruk ligt op vakmanschap, in natuurlijke zachte materialen en in zachte ronde vormen.

De Ploeg: Geweven stoffen, prints en dessin, in een harmonieus kleurpallet en prachtige combinaties

Voor deze 2016 collectie werkten de ontwerpafdeling aan drie essentiële “ploegzaken”: Geweven stoffen, prints en dessin, in een harmonieus kleurpallet en prachtige combinaties.

De Ploeg

De Ploeg

Zo ontwikkelde ze onder andere een viertal uni structuren die toepasbaar zijn in bijvoorbeeld het Scandinavische interieur. In deze trend ligt namelijk de nadruk op de ronde en zachte vormen, in tegenstelling tot het harde en strakke 80’s design. Zachte structuren in gemêleerde kleuren, met een tijdloos en vintage-achtig gevoel. Kwaliteitsstoffen zoals ze door onze grootouders werden geweven, draad voor draad getailleerd vakmanschap met hulp van de nieuwste technieken.

De Ploeg

De Ploeg

Bij de dessinstoffen heeft de ontwerpafdeling zich laten inspireren door diverse aspecten zoals ritme van de oervorm en natuurlijke ranken; abstract als op vintage tegels, maar ook op een kleurrijk botanisch dessin. De stof Beach uit deze collectie heeft een ritme van kleurverloop, van licht naar donker, van water naar aarde, van grijs naar kleur.

De Ploeg

De Ploeg

De Ploeg collectie 2016: Kwaliteit in duidelijk uitgesproken dessins met een knipoog naar het verleden en Scandinavisch design. Wij hebben deze collectie inmiddels in onze winkels en hopen u dan ook spoedig te mogen verwelkomen.

Reactie plaatsen