Raambekleding in de Badkamer
20 januari 2020 

Raambekleding in de Badkamer

Niet alle soorten raambekleding zijn geschikt voor de badkamer. Toch wilt u in de badkamer ook sfeer creëren en misschien nog wel belangrijker, privacy. Gelukkig heeft Luxaflex een uitgebreid assortiment met jaloezieën, shades en duettes die geschikt zijn voor de badkamer.

Duette & Shades

Plissé Shades en Duette Shades kunnen worden toegepast in de badkamer. Ze zijn leverbaar in talloze kleuren, met of zonder patroon. Het grote voordeel van Duette Shades is de energiebesparende werking, dankzij de honingraatstructuur blijft de badkamer in de zomer koel en gaat warmte in de winter juist niet verloren. Bovendien zijn de stoffen ook bestand tegen water en vochtige lucht. Een aantal Plissé Shades stoffen zijn behandeld met DustBlock, waardoor deze vocht- en vuilafstotend zijn en langer mooi blijven. Laat u in onze showrooms goed adviseren over welke producten het meest geschikt zijn voor uw badkamer.

Horizontale Jaloezieën

De nauwkeurig gefabriceerde horizontale jaloezieën van Luxaflex bieden flexibele lichtregeling en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs. Deze jaloezieën zijn te bedienen met verschillende bedieningsopties, zoals met de bekroonde PowerView® Motorisation en LiteRise® koordloze systemen. Pas de lichtinval en privacy aan uw behoeften aan door de boven- of onderkant van de horizontale jaloezieën op te trekken of neer te laten met de “Top-Down/Bottom-Up”-optie.

Houten jaloezieën

Sfeer toevoegen aan een strakke, moderne badkamer? Dat kan gemakkelijk met hout.

Maar is hout wel zo geschikt voor een vochtige ruimte als de badkamer? De Basics Houten Jaloezieën van Luxaflex zijn speciaal voor badkamers, ze hebben de uitstraling van echt hout en voelen aan als echt hout, maar dit imitatiehout kan wel goed tegen vocht.

DustBlock voor uw badkamer

Een normale stof is minder bestand tegen condensatie en vochtigheid in een badkamer. Daarom kunt u Luxaflex stoffen laten behandelen met DustBlock, een speciale formule die de stoffen antistatisch en vocht- en vuilafstotend maakt. Zo kunt u al uw shades en jaloezieën eenvoudiger reinigen en langer in optimale conditie houden.

Privacy

Privacy is belangrijk om van uw badkamer een plek te maken waar u echt tot rust komt. Luxaflex’s unieke “Top-Down/Bottom-Up”-optie geeft u alle vrijheid om de juiste mate van privacy te creëren. Open uw shades vanaf boven, onder, of ergens daartussenin en reguleer eenvoudig het licht en de inkijk met Duette shades en Plise Shades.

Reactie plaatsen